Kub_ra Merhaba arkadaşlar plesanta ön de diyor dr bu durumda normal doğum yapan var mı bi sıkıntı yaşadınız mi
Boniboncuk Kub_ra bana da alt segment yerleşimli denildi 20+4 te detaylı da Perinatologda kendi kadın doğumcumda zamanla yukarı çıkar önemli değil dedi. Senin konun hakkında fikrim yok canım
Annekuzusu_Ayaz Kub_ra benimkide önde 34+3 baya zamandır önde hatta bi sorun olmsdı çok şükür korkmayın sizinde olmaz inşallah
irem-Dora Kub_ra antrerior riskli değil canım normal bir yerleşim olarak kabul ediliyor, rahim ağzını kapatan yerleşimler riskliymiş previa yani. Ben de bu doktoru izleyip öğrenmiştim, hiç korkma
kivicik Kub_ra canım 21+3 te detaylı ultrasonda kendi doktoruma bu şekilde rapor yazmıştı. Bana 10 gün falan ağır iş yapma sadece dedi ilişki olmasın dedi her ihtimale karşı. 4 gün sonra kendi doktoruma randevum vardı kontrol etti sorun yok dedi ilişki serbest kendi işlerini de yapabilirsin dedi. Tabi ben yine dikkat etmeye çalışıyorum şuan 24. Haftadayım. Bu konuyla alakalı bi sorun yok şuan rahat olabilirsin dedi.
Kub_ra Boniboncuk anladım ben 32 .haftadayım çok ayakta kalma yorulma falan dedi erken doğum olur diye korkuyorum
Kub_ra Annekuzusu_Ayaz inşallah ben hamile kaldığımdan beri öyle biraz çekmiş yukarı dedi ama normal doğuma kanamam olmasa engel değil dedi inşallah öyle olur
irem-Dora Kub_ra bana doktor moralimi bozacak şeyler söylemiyor Allah’tan, ben Merak edip netten araştırınca korktum, sonra bu doktoru buldum da rahatladım 😊 keşke böyle strese sokmasa doktorlar gebeleri
Novaa Kub_ra Benim de önde hatta biraz da rahim ağzına yakınmış. Önde olunca bebeğin hareketlerini normale göre birkaç hafta daha geç ve hafif hissediyormuşuz. Riskli bir durum değil demişti doktorum.
Kub_ra Anladım bnde işyerim var isletiyordum şuan gidemiyorum bebek doğum pozisyonumdaymış bide ekstra korktuk sağlıkla alalım hepimiz kucagimiza inşallah 👍🌸