Hazal89 Kızlar 24. haftadayız yatarken saga sola döndüğümde karnımda içten içe büyük bi acı hissediyorum benim gibi olan varmı yada sebebi hakkında bilgisi olan?
Haticemustafa Hazal89 bende ayni aciyi kasigimda hissediyorum bazn doktora sordum normal dedi 😐 ama can yakiyor iste
Janset2105 Hazal89 evet bende de bir kaç sefer oldu ters hareket yaptım zannetmiştim baya korkmuştum çok acımıştı. Demekki oluyormuş bu zamanlarda
Benay Hazal89 bende 21 haftalığım geceleri yatakta dönmek benim için işkence resmen sağa dönsem solum sola dönsem sağım ağrıyor göbek deliğimin sağ köşe ve sol köşesi doktora kontrolde soracağım
Hazal89 cinderella canım gaz sancısı gibi değil ama benim hissettiğim farklı bir acı çok uzun sürmüyor ama geçene kadar da kımıldatmıyor
Hazal89 Janset2105 Bende ters hareket ettim diye düşündüm 😄yada uyku arasında bilmeden birşey yaptım sandım ama değil uyanık olduğum zamanlarda da oluyor bunun dr gitmek gerekir mi emin olamadım o yüzden sizlere sormak istedim💕
cinderella Hazal89 işte aynısı bendede oluyor karnım sertleşiyo dönemiyorum o ağrı bi girerse çok fena oluyo geri geçiyo hemen ama
Neroizm Hazal89 cok yaygin sanirim bu durum bende de var. Ben gazin yer degistirmesinden oturu diye dusunmustum ama net olarak sebebini bilmiyordum.
Hazal89 cinderella Evet aynen saniyeler sürüyor ama çok acı veriyo sonra hiç bisey kalmıyor bi kaç seferdir oluyor
SedaYldrm Hazal89 bende 15 haftalık gebeyim güldüğüm zaman kasıklarıma kramp saplanıyor çok panik oluyorum harakette hissetmediğim için normal mi acaba diye düşünüodum oğlumda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum😌
Hazal89 SedaYldrm Her hamilelik farklı oluyo benimde 3. hamileligim ama ilk kez böyle bi acı hissediyorum 🤷♀️inşallah sorun yoktur sağlıkla gelir bebislerimiz💕