hhacerozer Kızlar yardımcı olur musunuz kızıma ne isim koysam bulamıyorum anlamı güzel bişey olsun istiyorum var mı fikirleriniz ??
ebruneco1108 hhacerozer biz Eslem koyuyoruz inşAllah😊 Şura, Hilal, Hira, Asel, Ahsen gibi isimlerde güzel
Biroglanannesiii hhacerozer Kızım olsaydı Neva koyucaktım canım ☺️ Ama lina ve Destinayı da düşünmüştük ama oğlum oluyor 🤷♀️☺️
Mervekck hhacerozer benimde aklımda çok var ya hilal , yaren ,Miray, Mina, aymira ama hepsini eledi eşim Meliz yada meva dedi bende minayi çok seviyorum ama hangisi karar yok daha😅😅😅sanırım meva olacak🥰
hhacerozer Mervekck Evet iki kişi karar vermek zor gerçekten biri beğeniyo diğeri beğenmiyor falan sıkıntı yani bende gökçeyi çok beğendim hiç bulamazsam gökçe koycam bu gidişle
user124578 hhacerozer Gökçe beğendiysen Gökçe koy canım bende Begüm beğenmiştim sürekli farklı isim aradım sordum burada da ama dönüp dolaşıp Begüm de karar kıldık yine
Hbbusra hhacerozer meva tavsiye ederim ben kız olsaydı meva koyacaktır cennet kapılarından birinin ismi 🤍
Oziblog hhacerozer inşallah hamile kalırsam ve bir kızım olursa Allah nasip ederse ismini İKRA koymak istiyorum 🌸