Zeydinannesii Arkadaşlar sezaryen doğumdan sonra kesin çözüm korse ne kullandınız kullanıpta geçerkten memnun kalanlar link atabilir mi rica etsem birde kaç gün sonra kullanmaya başladınız
iremss Zeydinannesii artık korse deilde düzgn sıkı tutcak şeyler öneriliyo korse ortadan sıktırıyosn alttan üstten fazlalık pörtleyebiliyo ya mutlaka doktora sorup terch edin sıkı sarmak veya yüksek bel korseli tayt kullanmakta çözüm
suscarparimm Zeydinannesii Yamuna latex kullandım canım sarkma olmadı ama ufacık göbüş kaldı emziriyorum diye sürekli yediğim için oda🥲
Cemre_Korkmaz Canım bende sezeryan doğum sonrası hemen giydim yarım tayt şeklinde korseler var hem rahat hemde çok sıkmıyordu galiba pentiden almıştım birde e bebekte de görmüştüm
Zeydinannesii Deniz2961 bende sarıyım diyorum ama annemler sarma dikişin zarar görür diyor askında sarsam dikiş aşşağıda kalıyor demi ben göbeğimi sarcam sonuçta dikiş kasıklarımın orada
Zeydinannesii suscarparimm bende o markaya çok baktım fiyatı yüksek olduğu için iyice araştırmak istedim aklım onda kaldı fiyatına göre performansı iyidir değil mi zaten biraz kiloluyum göbeğimde kalırsa bunalıma girmekten korkuyorum
Cemre_Korkmaz Zeydinannesii evet ben baya faydasını gördüm daha hızlı toparlar göbeğin ve sarkma olmaz
Deniz2961 Zeydinannesii hiç birşey olmuyor doğumdan snra 8 saat kum torbası vardı bnm üstümde dikişe birşey yapsa kum torbası yapardı
Seymaben Zeydinannesii valla eve gelir gelmez korse giydim gobegimi gotururmu bilmiyorum daha 9. Gunum ama dikislerim daha rahat gibi diger turlu sarktigi icin daha cok canim yaniyor🤔
Zeydinannesii suscarparimm Seymaben Cemre_Korkmaz Deniz2961 Teşekkür ederim hepinize bebek durmadığı için girip tek tek bakamıyorum 🥺
Seymaben Damlacaa valla ne zaman aldigimi hatirlamiyorum dogum icin almamistim klasik yuksek bel korse ic camasiri seklinde olanlardan
-momymomy3 Zeydinannesii korse değilde bende sardım bence sarmak daha güzel sıkıp daha çabuk etki gösteriyor korseden ben 3.gun sarmaya başladım