Gzunl Sağa yatıyorum sağdan giriyor sola yatıyorum soldan giriyor bi kaç saniye içinde geçiyor ama o an bacağımı açamıyorum 32+3 haftalık hamileyim normal mi sizde de oluyor mu😔😔
Kvrckmom Gzunl ya benimde oluyor hatta bazen belime de giriyor. 31. Haftadayım bende eşime de dedim sanki adet olacağım kasıklarım ağrıyor diye ama sonra geçiyor 3 4 gündür böyle oluyor bakalım.
Neva09 Gzunl benimki 34 te girmişti kanala sizin erken doğru mutlaka magnezyum başlamaya çalışın etki edecektir..
Ecoli28 Kvrckmom bu sancı olabilir aslında 🙄 hiç çekmedim ama adet sancısına benzer ve bel ağrısı ile birlikte oluyor diye anlatıyorlar
Gzunl Kvrckmom benim belim devamlı ağrıyor zaten salı günü kontrole gideceğim o zaman öğrenirim kanala mı girdi yoksa yalancı sancılar mı
Ecoli28 Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, ben kullandığım halde devam ediyordu kalsiyum da başladı doktorum, sizin de başlamanız gerekiyordur.
Gzunl Ecoli28 kan tahlili verdiğimde değerler normal demişti sadece d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum şuan
Kvrckmom Gzunl ben 30 haftalikken dönmüş demisti doktor ama kanala girmemişti yani öyle birşey olsa mutlaka söylerdi. Q