Glseren_yunus 8 ayımdayım ne yöne yatmalıyım uyurken. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama çok rahatsız oluyorum yardımcı olursanız sevinirim _
suscarparimm Glseren_yunus Sağ veya sol ne yönde rahat ederseniz ama sırt üstü yatmak son aylarda bebeğe kan hitmesini yavaşlatıyor
0103qsf Glseren_yunus bende sola yatamıyorum bebisin ayakları orda sola dönünce direk tekmeliyor sağda rahat ediyorm😁😁
Merveii Glseren_yunus ben de 8.ayimdayim. Oğlum hep solda bende sağ tarafa döneyim daha rahat eder diyorum ama tekmeliyor. Sol tarafa dönünce bişey yok sakin. Bacağımın arasina yastık alıyorum bütün gece sol tarafa yatmaya çalışıyorum yuvarlana yuvarlana olduğu kadar 😅
edis22 Glseren_yunus dr’um bana 6aydan sonra sola ve saga yat dedi. Sirt ustu 6aydan sonra uyulmaz dedi
iremsmrz22_ 0103qsf benim bebeğin ayakları sağda ama bende sola yatamıyorum. Ay uyuyana kadar canım çıkıyor tekme ğzerine tekme kaburgalarım ağrıyor 😁
Deletedmom52620 Sol tarafa diye duymuştum bende ilk gebeliğim de hep sola yattım kordon dolanması olmasın diye sola yatmak gerek diye ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama
Deletedmom727271 Sağ ve sol yatmalısınız. sırt üstü yatarsanız da uzun süre olmayacak şekilde belinizi dinlendirebilirsiniz