Kubra-nisan Hanımlar evimi griye boyatmak istiyorum boyatanlar memnun mu? Birde mat boyalar da silmek zor oluyormuş temizlik için nasıl yapmam lazım hiç bir bilgim yok
Nebyaa Kubra-nisan benimde gri ama koyu bi gri değil ve mat bi boya silinmesi çok kolay hemen çıkıyor leke olursa
Fadime99 Kubra-nisan eviniz ışık alıyorsa süper olur canım, lakin ışık almıyorsa evi daha da boğabilir
Semaen Kubra-nisan aman diyim mutfagınızı riske atmayın gri boya mutfakta nem yapınca yukardan asagı çizgi çizgi lekeler oldu ama yatak odamda aynı sıkıntıyı yaşamıyorum
Zeyzeyp Kubra-nisan bnmde tütsü gri memnunum cnm renk olarak bnm mat degl silinmesi yönünden iyi dgl o yzdn
benimmdunyamm Kubra-nisan benim çocuk odam ve salonun TV arkasi bu renk asma tavanda bu renk bende koyu mat gri istedim ama çok boğar dedi adam bize biz bu renk yaptırdık iyi ki de böyle almışız https://imgyukle.com/i/REqFZc
benimmdunyamm Kubra-nisan mat boyalar silikonsuz olursa silmesi zor slikonlu mat alabilirsiniz silersiniz direk geçer lekesi
Deletedmom7373700 Kubra-nisan eviniz ısık alıyo eşyalarınız çok kötü renk değilse güzel ama diğer türlüyse mezar gibi oluyor gündüz ısık yakıp oturuyor arkadaşım evinde insanın ruhu daralıyor
Semaen Kubra-nisan benimkide almıyor ama yemek yapıyoruz buhar oluyor sonra her gün sil birde tam anlamıyla cıkmıyor leke
Armess_loya Gri tonu da, eşyanın renginde, gri rengi etkiler. Bazı gri tonlar, mavisi ve Lila gibi oluyor özellikle dikkat edin, gri renk olmasına🌸