Deniz2961 Kizlar ilk doğum sezeryan di.4 cm.aciklik vardı hiç sancm.vs birşeyin yoktu doktor çatin dar diyp sezeryan a aldı özel.bu arda smdi ikiyince gebeyim diyelim ki yine 5-6 cm açıklık ile develtte gittim nrml dener mi.odami.direk.sezaryna alir
SerraLinasmom Deniz2961 5 nisanda 10 saat sancı sonucunda açıklığım 2.5… şaka gibiydi sezeryan olmak zorunda kaldım. Şuan 2.yi asla düşünmüyorum seni tebrik ederim 🙈😂 bu arada sütün kaç gün sonra geldi ?
Bedriye12 Deniz2961 iki doğum arasında ne kadar süre oluyor? Eğer biraz zaman geçtiyse normal denerler
Aalleeyynnaa Deniz2961 devlet maalesef sezeryan sonrası vajinal doğum yapmıyor. Özellerde bu seçenek var ssvd yapan doktor araştırabilirsiniz. Bende ssvd adayıyım özel doktora gidiyorum devlete de bizzat gidip sordum ama yapmıyorlar
Deniz2961 SerraLinasmom hemen geldi 31+3 şuan yine geliyr 😁🙈 bnm ağrım esigim.biraz yüksek.ondan herhlde 😁😁😁
Deniz2961 Bedriye12 4 sene ama bu süre zarfında bide kist amliytim.var iç kanama olduğu için sezeryan yerimden açıldı oda 2 sene oldu