Sena646 27 haftalık anneler bebişlerin pozisyonu nasıl 😍🌸 Bana doktor pozisyonu ters dedi kafası yukarda ayakları aşağıda
Lavinia_35 Sena646 28+4 teyim alan geniş diye hep dolanıyor bi aşaüıda bi yanda bazen mideme doğru tekmeler 😂 ama en çok bu kaburga ve mide ağrısı zorluyor beni
Sena646 Minikmucizem0 Ah ahh sorma tatlım 😅😅 Gündüzleri acıtmıyor sakin oluyor akşam oldumu başlıyor mesaiye çıkacak gibi oluyor bazen çok sabırsız oğluşum olucak galiba 😅😅 Erken doğum riskimiz de var rahimde hunilesmeden dolayı o yüzden sürekli yatıyoruz kendimizi dinliyoruz 😌🌸
Sena646 Lavinia_35 Bende dönüşleri falan hissediyorum bazen yan dönüyor falan ama genelde hep ayaklar altta 😅😅 bazen oturunca rahatsız oluyor mideme doğru baskı oluyor galiba 😌😄
Sena646 Lavinia_35 Valla malesef düşünemiyorum orasını erken doğum riskimiz var rahimde hunilesme olduğu için geçen hafta kontrolde öğrendik ilaca iğneye başladı doktorum o yüzden erkenden gelme annecim zamanında gel diyorum 😅😅🥰🥰
NilCann Bir insan tuvaletten kalktığı anda nasıl tuvaleti gelir… Birde kıpır kıpır hiç düşünmüyor oğlum anamın neresine geliyor bu tekmeler diye manyak oldum vallahi 😂😂