Oylumbaska Merhaba kızlar günaydın bir kız bir erkek ikiz anneleri deneyimleriniz nelerdir? Nasıl bir his nasıl bir duygu bakımları nasıl ileride iyi mi anlaşırlar ?pazar kahvesi içerken deneyimlerinizi merak okuyacağım 🥰🥰🥰
Oylumbaska Bebisler elbette olur bende yeni öğrendim ilk defa anne oluyorum heyecandan ne soracağımı bilememişim 😂😂😂
Burcucukk Oylumbaska evet canim. Benim biri sagda biri solda hangisinin hareket ettiğini net anlayabiliyorum 🥰 su ana kadar çok şükür bi problem yasamadim ama artik agirlastim oldukça. Yürümekte zorlanıyorum herkesin ayni olmaZ tabi ama ben çok baskı hissediyorum.
D-enizz Oylumbaska bisey diyecektim sizden oluyormu merak ediyorum mağaza gidiyorum hiç bisey alamiyorum kizam erkeğe mi alsam karar vermiyorum kafam karışıyor 2 kiz yada 2 erkek olsa sanki daha rahat alış veriş yapabilirim gibi🙊
Oylumbaska D-enizz bende asla seçim yapamıyorum. Aynı kıyafet alacaktık şimdi o da olmadı iyice zor işimiz. Ama hem ikiz hem farklı cinsiyet çok özeliz bence her anne özeldir o ayrı konu 🧿🧿🧿😇😇😇
aysigil D-enizz ben hep ınternetten bir kız bir erkek siparş ediyorum ama kız ürünleri daha çeşitli ve daha güzel 🤗😬