8+5 olduk 5. Haftadan beri yoruldum evet diyeceksiniz daha başındasin ama hayat çok zorlasti. Ne sabah bulantım bitiyo ne gece mide yanmalarim. kendi kokumdan tiksindim , günde iki kere üç kere duş alir hale geldim. Kirli çamaşıra dahi dokunamiyorum bulasik makinesi bozuk bulaşıklari yıkamak binde bir koktular. Midem açlıktan sırtıma yapiyo ama benim denemedigim ne kraker ne leblebi ne kuru ekmek ne yeşil elma ne de ilaçlar.. doktor yatırdı bi kere hastaneye kendime az çok geldjm , gel tekrar yat bebej büyüyemiyo değerlerin çok düştü seninde diyo ama yoruldum hastaneden de. Zaten riskli bı gebelik günde üç kete progesteron fitil yapıyorum. Göğsümun ucu koptu kopacak böyle bir sızlama yaşamadım ben, belim sırtım zaten ağrıyo ama keşke tek derdim bu olsa. Herşeyden öte bulantı ve düşük riskim geçse bel ağrısı cekmelerine razı olacağım. Liste sayar gibu oldu ama bilmiyorum sürekli ağlıyorum artık sinirlerim yıprandı ne yapicam onu da bilmiyorum of , bebeğim yeter ki iyi olsun diyip teselli olmaya çalışıyorum