Sena646 Haftada karnın alt kısmında kalp atışı gibi bı şey oluyor anlayamadım ne olduğunu bebeğimin kafasi yukarda ayakları aşağıda hıçkırık falan olabilir mi acaba bu durumu yaşayanlar var mı aranizda 😊😊
Lylaars Sena646 sena hanım bende 25 haftalik hamileyim dün ilk defa ritmik hir şekilde atışlar oldu benim ki de mi o zaman hickirik
DNK0644 Sena646 ben bu duyguyu 7. Haftadan beri hissediyorum öyle güzel ki kalbi atıyor Rabbimize şükürler olsun.
Sena646 @“zeymoms” tam rahmin orasinda olunca bende stres oldum açıkçası bide erken doğum riskim var yatıyorum sürekli kendimizi dinliyoruz 😅😅
Sena646 Lylaars Öyledir büyük ihtimalle tatlım çok tatlı bişey aslında ama insan ister istemez tedirgin oluyor ilk hamilelik olunca 😅😌🌸
Sena646 Ipekkarakus0 Aayy iyi sevindim valla 😌😌🌸 Bebişin pozisyonu nasıl şuanda 27 haftalıksiniz dimi 😊😊😊
Lylaars Sena646 evet aynen öyle bende sabah ne oluyor ya dedim ritmik bir şekilde )) hıçkır ma si bile güzel
Sena646 Lylaars Su içince de oluyor bende 😅😅 Bebişler sağlıkla büyüyor tabi hıçkırıkta ondan olurmuş araştırdığım kadarıyla biliyorum 😊😊
Sena646 DNK0644 kalp atışı daha farklı kuzum bu hıçkırığı dıştan bile görebiliyorsun hıçkırık kalp atışına göre daha çok hissediliyor ilerki zamanlarda anlıycaksin 😅😌🥰
Dilarakr DNK0644 bende 8. Haftadayım bu hafta bende hissediyorum ama çok erken hı kırık bile olması için kendi kendime diyorum kendi kalp atışımı orda duyuyorum diye çünkü daha hissedilmeyecek kadar kücük hissediliyor mu gercekten bu haftalarda
DNK0644 Sena646 şuan 24. Haftaya girdim 24 haftanın ilk günü ve idari izinlerin iptal olduğu moralimin bozulduğu bir gün😞
DNK0644 Sena646 amin inşaAllah 🌸 çok sağolun gerçekten karnım ağrıyor sabahtan beri takmıcam diyorum inşallah