[silindi] Merhaba adetine 7 gün kala test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün testi tekrarladım bu kez negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mi? Nedeni kimyasal gebelik midir? Hamile olabilir miyim?
portakalcicegii [silindi] testi aynı saatlerde mi yaptınız ? Gün içerisinde içtiğiniz su miktarı testinizi etkilemiş olabilir
Mom545441 [silindi] bende öyle oldu ama testi yaptığım gün kan verdim 42 çıktı ertesi gün tekrarladım idrar testini silik çıktı bi öncekinden daha silik 2 gün sonra kan verdim 31 çıktı ertesi gün kanama başladı 🤷🏻♀️
[silindi] tazebiranne_hg04 teşekkür ederim ama bence kimyasal gebelik yoksa ertesi gün neden çizgi kaybolsun ki :( adet günüm gelince adet olup anlarım:(
tazebiranne_hg04 [silindi] yani bende böyle birşey yaşamadım hiç tuhaf geldi adetin gecikirse kan ver o zaman
tazebiranne_hg04 [silindi] inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder sizede. Üzülmeyin ne anneler var ki son haftalara gelip herşeyi hazırlayıp doğum yapıp evine tek başına dönüyor 🥺❤️
[silindi] Ilki düşükle sonuçlandı şimdi de böyle bir şey olunca insan üzülüyor ama hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 🙏
Aks_ Bende kimyasaldan şüpheleniyorum. İlk 24 çıktı beta 2 gün sonra <2 şeklinde acil dr u kimyasal dedi ama hala evdeki testlerde çift çizgi çıkıyor. Bi akıl verin napacağım nasıl hissedeceğim bilmiyorum. https://imgyukle.com/i/RomiFn
[silindi] Aks_ doktorunuz kimyasal dediyse kimyasaldır. Pozitif çıkması betanın tamamen bitmediğini gosterir
[silindi] tazebiranne_hg04 teşekkür ederim ama korkularım devam ediyor kimyasal mı boş mu kalp atışı mı derken çok uzun bir aşama var😂
Bebisler 3 kez test yaptim 3üde biri tam biri silik cikmisti 3 testimde hep boyleydi kan verdim 667 cikti suan ikizlerime hamileyim 16+4 olduk🤲🧿🐞❣