Ozlemdrn Ruveyda_baskapan yok canım ilişkiye gitmedim rahim kasilmasi mi bilmiyorum ama karnim göbek deliğimin hemen altı sert kitle gibi bastirmadim tabi kabizliktan mi acaba korktum şimdi karnıma elimi vurunca karnim sancilaniuo iğne batar gibi korktum simdi
Sinemfidan Ozlemdrn hem hazimsizliktan oluşan hemde bebek artik kendisini toplamaya basliyor. Benmde vardi o haftalarda ozellikle hazimsizliktan ve gaz cikaramamaktan kaynaklıdır endise etme gayet normal
Ruveyda_baskapan Ozlemdrn bebektir o canım, orda pozisyon almıştır, banada aynı şey oldu bilardo topu gibi şişmişti tam göbeğimin altı , öyle ezer gibi dokunma sakın, yürüyüşe çık ayrıca
Sinemfidan Ozlemdrn geciyor canm ama ilerleyene zamanlardada bu hazimsizliktan cok bebek kendisini sık sık toplamaya basliyorum ben 27 +2 yim sürekli yaşıyorum artık bazen canm bile yanıyor. İki gundur bu yüzden kasilmam var ama herşey normal korkma
Ozlemdrn Busekorkmaz yok yanmiyo ama karnim agriyo kabizliktan mi böyle oldu bilmiyorum sertlik gitti
Ozlemdrn Pamukcukk düz yattim sabah daha yataktayım elimi karnıma koydum hep koyarim bi baktim sert korktum kabizim da bsy mi oldu bebege diye korktum ne bilim daha önce böyle toplanma olmadi yani bilmiyorum ilk gebeligim🙄