Nazife03 13+1 günlük hamileyim dün hafif şekilde kahverengimsi bir lekelenme geldi korkuyorum düşük müdür diye vegaferon demir ilacı kullanıyorum yoksa onun yan etkisi olabilir mi?
Biroglanannesiii Nazife03 Hastaneye git canım öyle bişey varsa durma bile ne olur olmaz kalk acile git umarım bişey yoktur burda şu an kimse bilemez doktorun görmesi iyi
Esra-2015 Nazife03 canım bence de doktora git benimde öyle olmuştu kahverengi lekelenme gibi çok korkup o dk işi bırakıp hastaneye kosmustum ama yerleşme kanamasiymis şimdi benimki öyle oldu diye sana seninki de öyledir diyemem doktor görsün bi ama içini ferah tut insallah bisey yoktur
tazebiranne_hg04 Nazife03 mutlaka hastaneye git canım ilaç verirler muhtemelen her hamilelikte olan ilk 3 ayda gerçekleşen kanamalar düşük riski oluyor. Ama çok çok yoğun kırmızı kanama olmadığı sürece bebek düşmez endişe etme ama mutlaka git artabilir
Deletedmom_7 Nazife03 mutlaka doktorunuza gidin aynısı benim başıma geldi ve şu an Progestan kullanıyorum
Nazife03 Teşekkür ederim çok korkuyorum inşallah kötü birşey olmaz aksi gibi bugün pazar ve doktorum yok hastanede 😔
Aysekalkan Nazife03 normal şeyler bunlar özellikle günün vaktiyse adet döneminse daha da normal kanalda atilamayan kanama ilişki sonrasında gelebilir baksın geçmiyor Dr acilden git için rahatlasın ama gerilme yok yere normal
Esraliiii Nazife03 aynı haftalrda basıma geldi bebegin eşi asagıya yerleşmiş lekenme olunca gittim iğne fitil verdiler normal diye bir sey yok
Biroglanannesiii Aysekalkan Normal olan ne yazdığında normal olan tek şey hanfendinin sadece doktora gitmesi gerektiği ilk 3 ay herkes biliyorki gebelikler riski olabiliyor
Aysekalkan Biroglanannesiii kişiden kişiye değişir tabiki Dr gidip sorunne bilmesi daha iyi ama genelde bu aylarda ilişki sonrasında gelebilir kendisini germemsi adına dedim
Biroglanannesiii Aysekalkan Yok canım bence normal dememek daha doğru çünki ne olduğunu bilmiyoruz şu anda psikolojisini bilemeyiz arkadaşın belki normal diyince rahatlayacak kötü bişey varsa da gitmiycek o yüzden doktora gitmesi en mantıklısı
Aysekalkan Rabbim ikisinide korusun önemsizdir inşallah temwmnnim bu hafifcik bı ip gibi gelse bile insan tedirgin oluyo annelik işte bende yaşadım soluğu hastanede aldım tabiki
Nazife03 Gittim doktora yerleşme kanaması ya da plasentada küçük bir damar çatlamış olabilir dedi bebek saglıklıymıs çok şükür progestan ilaç verdi onu kullanacağım teşekkür ederim hepinize