Aslii_rc Simge-arikca avokado yağı ve bol su öneririm Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bütün bekleyenlere 🤲🏻❤️
Biroglanannesiii Simge-arikca Johnson’s Babyin bebek yağını başından beri sürüyorum sonrasında Hindistan cevizi yağı ne varsa canım bi sabah kalktım bütün göğüslerim yırtılmıştı kalçamda da mor mor yırtılmış gibi damarlar çıktı hiç bişey işe yaramıyor ne sürdüysem olmadı bıraktım Allah’a emanet gidiyor bakalım
Dudu_123 Simge-arikca günde 3 litre su içiyorum doktorum kakao yağı önermişti kullandım tekrar tıbbi bir merhem vermişti , Hindistan cevizi yağı da kullandım ama boşuna çatlamaya elverişliyseniz faydası olmuyor derinin elastikiyetiyle alakalı maalesef
mhdmraa Lierac kullandım aynı zamanda sürekli nemlendirici krem sürüyorum hiçbir etkisi olmadı vücudum çatlamaya çok müsait 1 kilo alsam bile çatlıyorum kendimi bildim bileli
MeyraRana Simge-arikca cnm bende 37+5 haftalık gebeyim hani hastanede yattığım zaman ebe nst ye bağlayınca çatlaklarımı gördü baya üzüldü çünkü çok fazla ve kötü kendisi önceden çok aşırı kiloluymuş bi anda vermiş hep vücudu çatlamış bana dedi kremleri Yağları boşwr en iyisi vazelin dedi büyük faydası var dedi.