SenaDerin Merhabalar 3.kızımız için isim önerisi daha öncede sormuştum hala 26. Haftadayım isim bulamadık 😒 Derin ve Su ablalarımızın adı ? Bekliyorum fikirlerinizi ?
Sucaner SenaDerin ben 34. Haftadayım en başından beri Ela dedik öyle kaldı naif bir isim sizede fikir olabilir.
SenaDerin Biroglanannesiii yaa ırmak yağmur dur deniz dilan hep arkadaşlarımızın çocuklarının isimleri o yüzden yakınlaşamıyorum bu isimlere 😁
Biroglanannesiii SenaDerin birde o oluyor Ya tam bi isim beğenirsin yakınında birinin çocuğudur valla 😂😂 yani ada da bak güzel :))
uludereecehan SenaDerin Şöyle ben bu isimler konusunda anlam olarak bakıyorum olaya.Daha açık ifade ile okunurken uyumuna değil de felsefik olarak uyumuna bakıyorum .Mercanlar 200 metrelik DERİN SU’larda yaşar. Derin Su Mercan’ı gibi olur anlatabildim mi ? Benimde kızımın adı İnci Tanem eğer bir kızım daha olursa Biricik ya da Mercan koymayı düşünüyorum.Biricik iki farklı karakterde bir ve tek olsunlar diye .Mercan ’da ehline düşmeyen herşey ziyan olur can’da İnci Mercan’da sözünden beni çekiyor.