Aksa_korkmaz Caney01 amin inşaAllah hepimizin evladını sağlıkla normal ve vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin Mevlam bizde 25+3’teyiz çok şükür ☺️
Yagizoglum Melhaercan iyi akşamlar benimde aralıgın son haftası nasipse doğumum var ama ilk anneliğim neler alacgımıda bilmiyorum sizde hazırlıklar ne durumdadır?
Melhaercan Yagizoglum iyi geceler canım valla ben bi gecelik bi bebek bezi bi göğüs pedi bide emzik alacam gerisi hep alındı 🙏🤗
Zehrazara0765 Caney01 günler geçmek bilmiyor bizim de aralık ayı hayırlısıyla kızımı sağ Salim kucağıma almak nasip olur inşallah🤲🏻
Caney01 Mervemurat rabbim tamamını erdirsin inşallah canım birseylerle ugrasiyosun galiba gecsin diye 😉☺
Caney01 Minnakelifim03 valla canım benimde 96 günüm kaldı bende senin gibiyim Allah sabrımızı versin inşallah tatlım 🙏🙏
sibelisss Caney01 heyecanlı bekleyiş 88 gün kaldı 14 aralık gösteriyor 🤗☺️😍 hayırlısıyla bi doğursam diyorum öyle zaman geçiyor yat kalk ye iç hep açım hep😬
Caney01 sibelisss rabbim sabrını versin kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏😙 acikinca yemeliyiz valla tatlım yapacak birşey yok. Benim ilk hamile kalınca 54 dum simdi 65 oldum dogurana kadar 70 olurum heralde 😦