Balim25 Antalya Serik özel Aspendos hastanesi Mehmet Öztürkmen e gidiyorum giriş ücreti 200 ama 140 TL ödüyoruz
Haticeda Kahramanmaraş Özel Sular Akademi Hastanesi’ne Gidiyorum Doktorum Önder Ercan 180 Tl muayene ücreti var
gizemkarla İstanbulda medicana international prof dok petek balkanlı 560 Tl ama özel saglıgım oldugu için daha uygun oluyor
Selmamete HappyMom Samsun liw hospital a gidiyorum doktorum tolga bey sağolsunki memnunum. Muayene 340₺ Doğum fiyatlarını dahaca sormadım 😊
sevval_202127 İstanbul Bahçelievler Memorial Muayene 850 tl doktorum Ulviye Hanlı çok memnunum henüz doğum parasını öğrenmedik
1995_ İstanbul Küçükçekmece, doğan Hastanesi, opr doktor Serdar kayın ’a gidiyorum ve çok memnunum.. muayene ücreti 315 TL, doğum ücretini henüz sormadım.
Ssari1903 HappyMom Ankara lokman hekim Akay’da Dr demet kokanalı aşırı aşırı memnun kaldım muayene ücreti bilmşyorum 9000 TL’ye paket almıştım şuan ne kadar bilemem ikinci kez doğursam yine ona giderim
MhtpKycgl İstanbul Esenler Medipole gidiyordum ancak son zamanlarım doktoruma karşı güvensizlik yaşadım suyumun az olması sebebi ile suni verip denemek istedi olmazsa sezeryana alacaktı ben normal doğum istiyorum aynı zamanda devlette de kontrollerimi yaptırıyorum ben doktorumun suyumda azalma olduğunu söylemesi üzerine hemen devlete gittim yapılan kontrolde herşeyin normal olduğu suyumda hiçbir sıkıntımın olmadığını söylediler bunun üzerine yeni bir doktor arayışına girdim ve tavsiye üzerine Bahçelievler Nisa hastanesinde Derya Kanza Güle gittim ve baştan beri ona gitmediğim için çok pişman oldum herkese tavsiye edebilirim sıra beklerken başka birilerine daha sordum doktor için gözü kapalı gelebilirsiniz ben çok memnunum dediler şuan bende aynı fikirdeyim 260₺ muayene ücreti var normal doğum 3500₺ dediler
Eminee2628 Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi özelinde Sümeyra Nergis hocada doğum yapan var mı acaba yakın zamanda ücretler hakkında net bi bilgi vermiyorlar b -
Satiyeak HappyMom yalova ozel aktif hastanesi Tuba memur hocama gidiyorum. Askeri personel esi oldugum icin indirimler beraber muayene ucreti 155 tl.
minikmucizemmmmmmm HappyMom Kocaeli VM Medical Park hastanesi Ünal Türkay beye gidiyorum 11 bin verdim doğum paketi yaptırdım nasipse Eylül de kızımız dünyaya geliyor 💗 Normal muayene ücreti: 415₺ Doğum ücreti: 8000₺ Paket aldığım için 8 muayene, doğum, %20 indirim vs. Herşey dahil bir paket ☺️
Zehratay HappyMom Kocaeli İzmit Konak Hastanesi Dr Firdevs Şekerci Baran 320 ₺ muayene ücreti 5500 ₺ sezeryan ücreti 250 ₺ anestezi 250 ₺ covid test ücreti
Buseveprensleri01 secil_07 bende adana özel metro hastanesine gidiyorum ikinci gebeligim ilkinde de doktorum ferat erol du kendisini çok seviyorum suan muayne ücreti 200 tl doğum 4000 tl
Tugcetaluuu33 Mersin Vm MedicalPark hastanesi Nihal Erdoğan’a gidiyorum. İletişiminden bilgisinden ve tecrübesinden oldukça memnunum. Muayene ücreti normalde 285tl,emniyet indirimiyle 155 TL ödüyorum .Çok memnunum 🙏🏻