rizelipek Mutlugebeanne muayene 180₺ mi orda güneşlideki erdem hastanesi 140₺ ne kadar fark ediyor doğum fiyatları aynı ama
Meryemmznd Ankara Gazi üniversitesine gidiyorum çok güzel doktorlarım sağolsun çok ilgili özel gibi muayenesi.Rabbim nasip etsin doğumumuda orda yapıcam.Özel oda için belli bir ücreti var sadece onun haricinde yok
Bahardali HappyMom çorlu reyap oğuz ölmez e gidiyorum. Memnunum, yüksek riskli gebe olduğum için çorlu vatan hastanesi dahil birçok doktor beni reddetmişken sağolsun takibimi yapıyor. Kendisine güveniyorum. İnşallah sorunsuz 3. Doğumunu yapacağım.
Leyla_doner06 HappyMom Ankarada çağrı gülümser hoca var çok memnunum çok iyi bir doktor işin ehlî hastane ise memorial
Gzmmtrkmn İstanbul-Pendik(Kurtköy) de eski adıyla Adatıp yeni ismiyle Lokman Hekim Hastanesi, doktor Nihan Özdemir’e gidiyorum. Yaptığı işi, aldığı ücreti sonuna kadar hakediyor. Gidecek olan olursa tavsiye ederim. Muayene ücreti de 250₺
irem4141 HappyMom Kocaeli’de medical parkta sebiha hanıma gidiyorum cok memnunum. Doğum paketi aldım, normalde sigortalıysanız ücreti 550 tl di, su an nasıl bilmiyorum.
eelifs HappyMom İstanbul/ataköy Op.dr Meriç Çağrı Ağır muhteşem bi doktor muayene ücreti 600 tl ataköy towers’ta kendi kliniği var birçok hastanede doğuma geliyor biz çok memnunuz şuan 27. Haftadayız onunla devam edicez
Melisa035 HappyMom İzmir - Selin Aksoy Toklu ilk gebeliğimde de ona muayene oluyordum Muayene ücreti= 0 Doğum ücreti= 0 Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Glserencnr anne_4 Sultanbeyli dense ilhan varankı öneririm doğum için normalde sezeryan da ücretsiz zaten
Nare_33 HappyMom Nevşehir Versa hastanesi dr Cem Işıktaş. Randevu dr kabulu yabancı vatandaş oldumdan özel sığortam olsada 250-257 tl ödeniş. Kan tahlılı 360 tl ödeniş.Sezeryan olacam onun parasın konuşmadık en azından 6000 -7000 tl oda olur öyle düşüncem.5000 TL doğuş Versada duyuguma göre.Sağsalamat tüm anneler bebişlerin kucağına alsın bende 🤲🏻🌹
Elvin52 HappyMom Ordu Sevgi hastanesi Dr. Uğur Ekinci muayene ücreti 230 sezeryan doğum olacak 19 temmuzda 5.500 TL
aygulll Ankara Demetevler lokman hekim hastanesi kadın doğum doktorum könul Mürsel çok samimi sıcak kanlı bı bayan
Svly_smh HappyMom Kocaeli Acıbadem Prof doktor İzzet bey doğum ücretini henüz sormadık mıayene ücreti 400 TL
nje HappyMom ▪️Ankara ALİFE HOSPİTAL/MURAT ERDEM EKİZ(buraya yeni geldi ama müthiş bilgi ve beceriye sahip) ▪️Personel olduğum için ben ödemiyorum ama 250 diye biliyorum yine de teyit ettirin. ▪️ 3.000 TL ödeyeceğim