naimegrbz HappyMom kayseri tekden hastanesine gidiyorum doktorum özlem katırcı çok memnunum 1 hafta önce zam gelmiş muayene ücreti 300 tl nst ücretsiz doğum da 6000 tl olmuş sezeryan da normal de aynı
Pinkytos İstanbul-Bostancı Central Park Doktorum Başak Sel 24 haftadan sonra takipli hasta olduğum için 285₺ muayenr ücreti Zorunlu Sezeryan 7.000₺ fiyatı artacaktı ne kadar oldu bilmiyorum :)
minigimherseyim HappyMom Adana Algomed hastanesi Gülşah Dalgacı 150 tl Muayene dogum 3500 diye duydum en son
Sevdaerkose HappyMom İstanbul Zeytinburnu Avrasya hastanesi dr.Süleyman Yeniocak görüp görebileceğiniz en en ilgili doktor muayene 280₺ doğum normal 4000 sezeryan 5000₺
Honeyballl HappyMom İstanbul Kağıthane, Avicenna Gultepe hastanesi Doktor Cem Ardıç, happy mom sayesinde buldum. Muayene ücreti 170 tl ödedim, doğum ücretini sormadım.
MinikBrokoli ADANA ÖZEL ORTA DOĞU HASTESİ , bizim akrabalar hepsi ona gidiyor , şimdilik iyi. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum NORMAL DOĞUMA inat ettim 🤣
Harikuya_Su Ankara op.Dr.aşkın evren güler e doğum paketi aldık 15.000 verdik içinde herşey var doğumda özel koru hast. olucak ve enerjisiyle ve diyoloğuyla bana güven veren harika bi doktor kesinlikle hak ediyorlar 😌
denizzaysann maslak acıbadem hastanesi dr esra özbaşlıya gidiyorum , çok titiz ve takibi harika bir doktor. Özel sigortam var muayenesine 180 tl farkı ödüyorum , normal doğum personel fiyatı 6800 , sezeryan 8500. (hemşire olarak çalışıyorum)
Asafmavi İzmir Çınarlı hastanesi Reşat bey kendisinden çok memnunum. Muayene ücreti 200 doğum sezeryan olacağım 6000.
Tuanakuzey Adana Algomed hastanesi gidiyorum Dr. Eda Hanım Muayene 130 ödüyorum normalde 150 ama eşim belediye çalışanı oldu için indirim var. Doğumu henüz konuşmadık
NurdanDerya HappyMom Merhaba ataşehir alle kliniğe gidiyorum, ücreti 1000tl. Şuan için memnunum bir sıkıntım yok gayet ilgililer.
Kitapkolik İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Kolan Hastanesi Dr. Çiğdem Solmazgül, muayene 320 Normal doğum 4500 Sezeryan 6000