duuyqquu İzmir Egepol hast. Gökalp bey doktorum 315tl muayene. Doğum parasını yarın soracağız bakalım. Başka Gökalp beye giden var mı acaba?
glbhrx HappyMom Yenibosna Nisa Hastanesi Asiye Uzun 5500 sezeryan 3500 normal doğum. Harika bir doktor sadece çok yoğun.
1prenses2prensyenigebe HappyMom Esenyurt Esencan Hastanesi Yrd.Dç.Dr.Melih Bestel 200 tl muayene ücreti 8 Aralık 2021 de sezaryen olmuştum 3000 tl ödedim şuan 7 haftalık gebeyim ne kadar doğum ücreti bilemiyorum
Dryunl Tekirdağ özel yaşam hastanesi doktorum Esengül can muayene 290 daha küçük olduğumuz için doğum fiyatı tam olarak bilmiyorum fakat 5 - 5.500 civarı
HappyMom Tüm annelerimizin sağlıklı takip sağlayabilmesi için sadece soruları cevaplayınız lütfen. Aksi olursa yorumlar silinecektir. Birbirinize olan sorularınız için kişinin profiline tıklayarak sağ üstten özel mesaj oluşturabilirsiniz. 🥰
Seraydural HappyMom İzmir torbalı tınaztepe hastanesi Dr gönenç uçuran aksu ya gidiyorum 250 TL muayene 6100 kusur doğum üçreti odenecek 33+1 im doktorundan memnunum
FatmaVurucu HappyMom Ankara da oturuyoruz lokman hekim akay hastanesinde Doç. Dr. Demet kokonalı ya gidiyorum doğum paketi aldık 8163 tl ödedik içinde herşey dahil ayrıca epidural normal sezeryan doğum üçününde ücretini kapsıyo doğum şekli ne olursa olsun ek ücret ödemiyoruz ekstradan 20 muayene kan idrar vs bütün tetkikler doktor her istediğinde karşılanıyo birde doğumdan sonra yanlış hatırlamıyorsam on muayene de yeni doğanda hakkımız var yani bebeğin bütün topuk kanıdır işitme testi vs yapılıyor doktorun konusuna gelincede kızlar elbette ki parayı veren düdüğü çalar lafının doğruluğu var parayı verirsen doktorunda iyi olur ama demet hanım hamileliğimin başından beri çok ilgili aklıma bişey tkılmasın diye gerekirse saatlerce her detayı anlatan en ufk bir şey olduğunda bu benim nazım dahi olsa güler yüzle espriyle sorunu halleden mükemmel bir doktor henüz doğumum belli değil şuan 36. Haftadayız ama bugüne kadar hiç bir pişmanlık yaşamadım kesinlikle özellikle doktorumu tavsiye ederim 🥰
96esra HappyMom kayseri Acibademe gidiyorum. Doktorum fatma kutlusoy cok memnun kaldım çok iyi birisi. Muane ücreti 490 tl ve doğum ucretide 9 bin ama epiduralli istiyorum toplam doğum 12 bine geliyor 😊
minik_koala_ve_annesi HappyMom ankara duru tip merkezine ayse savas alparslan a gidiyorum 65 tl muayene ucreti oduyorum dogum ise ayni doktor ile koru hastanesinde 6375 tl ye olacak insallah (fiyatlardaki uygunluk sebebi esimin personel indirimi) normade 8500 tl dogum 80 tl muayene
Mrsdogann İstanbul Maslak Acıbadem İbrahim Bildirici. Muayane 2200. Doğumu bilmiyorum sanırım 30 bin falan.
tezecikanne HappyMom Ankara Çukurambar Koru Hastanesi Dr Özgür Kan Hocaya gidiyorum Doğum paketi ile tüm muayene testler doğum ve 1 gece hastanede yatış (detaylı ultrason hariç) 8500 TL Ocak ayında yaptırmıştım şuan son fiyatları bilmiyorum
Arzu21 HappyMom elazığ fethi Hanay kliniği muayeneye ücreti 250 tl doğum ücretleri hakkında bilgim yok ( bilgisi olan varsa yazsın lütfen )elzığ medline hastanesi ile anlaşmalı doğum orada yapıyor
elifsk03 HappyMom İstanbul/ Bahçelievler Özel Nisa Medipol Hastanesi Necla Ülker Muayene ücreti 210 tl Normal doğum 3500 sezeryan 5600 dediler fakat temmuzda değişecekmiş fiyatlar
serryyttr HappyMom İstanbul Beylikdüzü Diler Ceylan Koyuncu’ya gidiyorum. Özel klinik 500 TL muayene ücreti var. Nst 150 TL. Normal doğum planlıyoruz Beylikdüzü medicana’da epidural filan da işin içine girince 18 bin TL ye gelecek.
KeremikoBayky İstanbul Çağlayan Florance Nightingale Opr. Dr. Nazlı Korkmaz’a gidiyorum. Muayene ücreti 900 özel sigortayla 45 tl ödüyorum. Çok iyi bi doktor onunla suda normal doğum düşünüyorum
Eliff_ Şanlıurfa metrolife özel hstane kenan beye gidiyorum . Çok ilgli degil fakst farklı bir hastane doktorda burda ilgli bulamadım
Nurgul29 Ceylanay şuan ben gidiyorum 12 haftalık doktorum ebru ağırdemir çok bilgili tecrübeli bir doktor en son sigortasız bakıldı 250 tl muayene ücreti ödedim doğum fiyatı da siğigortalı normal 4600 tl sezeryan 4800 tl dediler eşim yeni işe girdiği ve bebeğimizin bütün ihtiyaçlarını biz karşılayacağımız için devlet hastahanesinde doğum yapmak istiyorum bakalım nasip maddi sıkıntınız yoksa ebru hanım çok bilgili tecrübeli bi doktordur tavsiye ederim
Kaderaksy HappyMom Diyarbakır memorial Dicle hastanesi 615 TL muanne ücreti veriyorum doğum da 7 bin denildi ama benim doğum sürecine daha var 8 bin rahat olur