Gulten35 İzmir medical parka gidiyorum doktorum Mehmet Bal hoca. Oyak indirinli Muayene 364, doğum 11300. Çok memnunum doktorumdan.
Kucukburcu86 Kozyatagi central hospital Yaren Tuba Bektaş 285 tl takipli hasta muayene ücreti ilk defa gidenlere 335 tl diye biliyorum .çok tatlı bir doktor
Srgnnn İstanbul Medipol Mega hastanesi Feride Mimaroğlu 🌸 Muayenesi 295₺ Henüz doğum ücretlerinin bilgisini almadım.
Hilalnecibe HappyMom bende adana metro Hastanesi’ne Ferhat erola gidiyorum muayene ücreti 150 TL doğumu en son 3200 du ocakta arkadaşım doğum yaptı
Kutaymom HappyMom istanbul esenler avicenna hastanesi Dr.serçin ordu Muayene ücreti suan 240 tl Normal dogum 3300 zorunlu sezeryan 3800
_akalin3 HappyMom Gazıantep/ Tuncay Yüce (Kliniği var) Ücreti 800 TL tanıdıgım en iyi doktor ozellıkle bebek riskliyse başka doktorda vakit bile kaybetmeyin
Selma-gkt HappyMom Bakırköy İncirli de özel bir muayenehane Muhammed Rıza Alimoğlu Muayene ücreti 400 TL Doğumu anlaşmalı özel hastanelerde yapıyor. Ben eski sağlık çalışanı olduğum için eski çalıştığım hastanede yaptıracağım Muhammed hoca ile. Orada da anlaşması var 🥰🥰🥰
Zeyzey2609 İstanbul Medipol mega hastanesine gidiyorum Nagihan kaya çok iligili ve Güleryüzlü bir doktor muayne ücreti 420 lira doğum henüz konuşmadım bilmiyorum
tdincel Zeyzey2609 bende nagihan kaya ya tavsiye üzerine ilk muayenemi oldum genel anlamda memnun kaldım. Siz ne zamandır gidiyorsunuz memnunmusunuz? Doğum ücretleri normal 3850-5500 arası değişiyormuş. Sezeryan 6500-7500 arası değişiyor diye bilgi aldım hastaneden birde doğum doktorun mesai saatleri dışındaysa + 3000 TL bir ücreti varmış eğer kendi doktorunu çağırmak istersen.
Cicek123 İstanbul Bahçelievler Nisa Hastanesine gidiyorum doktorum Mürvet hanım çok memnunum kendisinden muaynesi 260 lira tavsiye ederim ilk doğumumuda onda yapmıştım
Hurinur Antalya Vitale hastanesine gidiyordum 215 TL muayene üçreti idi ama doktorumu değiştirdim şimdi memorial hastanesi Murat İnal a gidiyorum 465 TL . Doğum üçretini bilmiyorum ama günden güne zam geliyor
MissBus Ceylanay normal 7000 TL sezeryan 8000 TL haziranda artış olacakmış ama :( benim doğumum hazirandan sonra temmuz sonu. Zam bakalım ne kadar olacak. Kendi doktorunu haftasonu ve gece çağırmak falan da sanırım 2000 TL. Ama Gülcan hanım yoğunluğundan dolayı mesai saatleri dışında gelmiyormuş.
Melikeser Denizli Egekent Hastanesi Arif Saylan Normal de sezeryanda 4 bin dediler Spinal olursa 4750 dediler doguma
Minikandhismom MerveMutlu Ben iki gün önce sorduğumda normal doğum 3750 sezeryan 5000 dediler Nil Bilgen Avcılar hospital
Ozgeozsalman Ayy yanlış görmediysem Eskişehir li yok mu annler aranızda 😊ben Eskişehir Özel ümit hastanesi Abdurrahman Akçay a gidiyorum Muayene ücreti 280 TL Doğum da bu ikinci doğumum buda spinal olucak yaklaşık 9,500
Eliftzcn Ozgeozsalman bende Eskişehir de özel Anadolu hastanesine gidiyorum gülbin Erol a 290 lira muayene doğum için konuşmadık 🥰🥰
Feyzaerturk Kubranur11 Muayene ücreti 250₺ doğum 4500 ₺ normali ama bizim firma indirimi var 210 muayene ve doğum 4050 ye geliyor