Bebegimizolsundu Bir gün kala negatifti bir gün geçti belki gelmez diyorum ama 😜🤣 uyumayan varsa bakar mısınız canlaaaarrrr Umut dileniyorum 🤪
Ela6161 Bebegimizolsundu ben ben benn🤣🤣 adrt günü gecikince test positiv cikti öncesi negativ di. Ama mesela arkadaşım 6.haftasinda positiv oldu yani brta yavad yükselmis demek
Begumergun Bebegimizolsundu testi sabah ilk idrarınla yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın inşallah vardır 🙏
edis22 Bebegimizolsundu 1 gun kala nedir kiz. 5gun gece bile yaptim negatif gosterdi sonra 10gun sonra kan testine gittim pozitif cikti. Simdi doguma 100gun var😬🤲🏻🥰 gec dollenme oldugunda gostermez erkenden
bebegim42_ Bebegimizolsundu ben adet günü yaptım hemde 35 tl verip erken gebelik testiyle inanmayıp normal testle yaptım pda negatifti 6 gün sonra pozitif çıktı şuan 12 haftalık olduk hamdolsun rabbime🤲🏻
Bebegimizolsundu Ela6161 yaaaa çok sevindim belki bir umut bekliyorum canımmmm beta yavaş yükseliyor herhalde 😂🤣 dur bakalım yoksa da gelsin bir an önce di mi yarın yine test alsam mı ya
Bebegimizolsundu edis22 yasa gerçekten mi yaaa teşekkür ederim 🤩 inşallah öyle olur umut kesmiyoruz o zaman rabbim ol desin inşallah şu mübarek ayda yarabbim 🥲🤲🏻🤲🏻
Bebegimizolsundu bebegim42_ çok şükür canım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla teşekkürler 😍😍😍
User1244 Narmin21 yaa benimde bugun gecikmenin 5. Gunu iki gün geçince testvyaptim bsey cikmadi bide bugün yapicam bakalim ne çıkar
bireylulmeselesii Bebegimizolsundu adetten 5 gün önce kanda çıktı. Adet günümde kaset test yaptım çıkmadı 😃