Oyku3005 Selamm hanımlar afedersiniz vajinam gecenin bu saatinde kaşınmaya başladı fena kaşınıyor süren varmı acaba?
Mavidunyamm Oyku3005 hamilelikte kullanılıyor o krem ama siz yinede doktorunuza danışmadan kullanmayın
Vmerve Oyku3005 kaşınma bende de oldu doktora söylemiştim travazol vermişti sorun olacağını sanmıyorum kaşıntı oldukça kullanıyorum çünkü
Oyku3005 Mavidunyamm mecbur kullanmak zorunda kaldım bu saate doktorum açmazki deli gibi kaşınıyordm inşallah bişi olmaz 34. Haftadayım bikere den bişi olurmu
Mavidunyamm Oyku3005 Hamilelerin kullandığı bir krem zaten birşey olmaz. Etkisi güzel. Bende ilk hamileligimde kullanmıştım rahatlatıyor. Ama ilk fırsatta sorun doktora günde kaç kez kullanacağınızı falan
Gamzess1 Canım bana doktorum verdi ama benim kullanmama gerek kalmamıştı zararlı olsa vermezdi sanmıyorum yani ama pek bilgim yok
Merveofs Bende enfeksiyon var çok kaşıntı oluyor doktorum vermişti Travazol her kasintida kullanabilirsin demişti çok rahatlatıyor cidden
Sarikan93 Oyku3005 ben kullandım canım halada ara ara kullanırım kaşıntı falan olduğunda doktorum vermişti
BirDilektuttum 9 aylık hamileyim hamile kaldığımdan beri travacort kullanıyorum bi zararı olcağını sanmıyorum sirkeyi suyla karıştırıp yıkayadabilirsiniz kremden daha etkili