Fadiiik Kizlaaar gebelikte salam sucuk sosis kuru pastirma zararli mi aseriyorummm Asiri derece de aseriyorum yaaaa
BMelek Fadiiik ben yiyorum pastirma haric abartmadan birsey olmadi ama cok caniniz istiyorsa biraz yiyin
Hilaladl Çiğ et yenmemesini öneriyorlar. Benim duyumum o. Bana doktorum yemem falam demedi kızartılırsa ve az yenirse ğroblem olmaz bence aşerdiğim şeyi yememek iyi değil derler ne aşeriyorsak yiyelim bence
[silindi] iyi pisirildigi surece sorun yok ama cig tuketmeyin ozelikle salam kuru et gibi sarkuteriler oldukca fazla bakteri barindiriyor ben canim istediginde sadece sucuk yiyorum her seyi kararinda yerseniz hicbir sey zararli degil gebelikte.
Fatoo33 Ben hepsini yedim 6 aydan sonra yemeğe başladım ama risk almamak için, toxoplasma diye bi test yapıyorlar bize burda yurt dışında ordada varmı bilmiyorum çok sık yapıyorlar bu testi negativ çıktığı için rahattım
Gozzy Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri canım izmir kumru çekiyor böyle dolu dolu 🤤🤤 ama zararlı diye yemiyorum.. eşim hastaneye sipariş vercez büyük ihtimalle diyo 😂😂
Fatoo33 Fadiiik eğer negativ çıktıysa sonucun abartmadan yiyebilirsin canım bende salam pastırma çok seviyorum haftada 1-2 kez yiyorum sorun yaşamadım çok şükür