Rsen32 Kızlar iyi aksamlar 33. Haftadaym sabah sanki icimde birsey geriliyor ve bırakıyor gbi bi hisle dra gldm kasılma oldgnu düşünnerek nst de sancı cıktı baya sancılar serum ciger gelriştici falan derken nst deki sancılar btti . Rahm agzı acıklıgı 2 cm olms ve hunileşme varms . bu durmu yasayan var mı acaba . Erken dpgum riski dedi dr . Yasayıpta kac hafta veya kac gün daha gebeliği ilertelen tecrübeli annelerden bilgi alablrmym
Betus93 Rsen32 ben varim canim. 32 haftaligiz. Suan hastanedeyim. 2 cm acikligim varmis. Rahim agzi hunilesmis. Bende aglayip duruyorum. Bebegim kalsin icimde en azindan 2-3 hafta daha 😞🙏🏻
NilayKlnentrk Canım benim kızımda 34+5 günlük dünyaya geldi ben hissetmedim sancıyı ama kasılmaları hissediyordum özellikle rahimde de sancı var 2 cm de açılma var dedi serum vs derken Kıza oksijen yeterli gitmediği için tüpe bağladılar ama yine de nabzı düştü kalp atışı zayıfladı mecbur gece gece sezeryan yaptılar 3 gün küvezde kaldı sonra kendi solunumunu yaptı çıktı eğer erken dogum riskin varsa şu ciğerleri gelişsin diye bir iğne varmış onu vurdur derim kilosu iyiyse küveze gerek kalmaz çünkü