fztfatmazel Dilan7 biz şuan 33+0 ız, geçen haftalarda benim de öyle oluyordu, normal bi durum. bağırsakların durumuna bağlı ya da ödeme bağlı bi durum denildi bana:) bazen çok şiş geliyor bazen de çok inimmiş gibi, hareketler normalse okeydir sorun yok🥰
fztfatmazel son 49🥺 ama bebişimiz 10gün önden gidiyor , gelme zamanını etkiler mi bilmiyoruz🤷🏻♀️ etkilerse şayet davullar daha erken çalacak😃
yagmurrorskaya Nilufar_1996 canım benimde 61 günüm var planlı sezeryan olucak öyle istiyorum kaçıncı hafta da doğuma almıslardı seni ?
Cennet-Kokulum uzaldlal Daha çook var doğumuma 10+2 günlüğüz. İlk doğumum sezaryen olduğu için 2.de sezaryen olacak şuanlık bir his yok ama doğum yaklaşınca korkularım başlar sanırım 😊
Azra_Mom uzaldlal uygulama 51 gün gösteriyor çok heyecanlıyım ilk olduğu için mi bilmiyorum sürekli aklımda bu var yani nasıl olucak neler olucak normal doğum olarak görünüyor bakalım nasip bende normal çok istiyorum Allah hepimize hayırlı kolay doğum ve bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin🤲🏻😊
34btlgkhn34 Azra_Mom aynı benimde öyle ilk hamileliğim ve sürekli doğumu düşünüyorum nasıl olacak diye
Azra_Mom 34btlgkhn34 hiç akıldan çıkmaması insanı biraz psikolojik olarak yoruyor başka şeylere odaklanma sorunu yaşamaya başladım bu yüzden olduğunu düşünüyorum zaman hayırlısıyla şöyle hızlıca geçiverse çok iyi olucak😅
34btlgkhn34 Azra_Mom şu anlar bile o kadar kıymetli ki evet çok meşgul ediyor beynimizi sürekli düşünme halindeyiz ama bi anlık kıpırdaması tüm tedirginliği alıyor . Ben hep şöyle diyorum kendime evet doğum yapacağım ve kolay olmayacak belkide kolay olacak bunu bilmiyosun ama o an da geçecek çok acısada acımasada