991854 uzaldlal Allah yardımcın olsun inşallah bende aşırı korkuyorum normaldende sezeryanda 🙈 223 gün var
esraboyoglu95 uzaldlal 18+0 🥰 doğuma 154 günüm var daha,geçmiyor sanki günler ☺️ 2.gebeliğim normal doğum yapmıştım bu da öyle olacak bi aksilik olmazsa hayırlısıyla 🙏🏻💙 Sağlıkla gelsinler 🌸😍
Mavistez uzaldlal benmde son 39 gün. Yani 3-4 hafta falan. Kasılmalarım çok var bebek çok hareketli çok canm yanıyor artık benim 3.dogum olcak ama yinede korku var tabi çok gerginim bebisin kıyafetleri bugün yıkadım hayırlısıyla ama işler bitmek bilmiyor
aslhankrhan94 uzaldlal Son 91 ❤️ Son döneme girdiğimden mi ne aşırı duygusalım, sürekli ağlama isteği sürekli bir zırlama 🤧 Biran önce zaman geçsin bebemi doğurayım istiyorum 🙈🤭 Normal değil istiyorum ama bakalım nasip kısmet 🌺
Derya_kalyon Yoncaaaaa suleesrky teşekkür ederim canım içimi ferahlattın gerçekten ♥️Biz ailecek dua ediyoruz 35 bari görsün diye inan bana her an gelecek korkusu var 😔inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏🙏🙏
Aysegul_23 muallimehnm Benimde uygulamaya göre 44 gün hayırlısıyla 🥲 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Suhedacagman uzaldlal 36. Haftadayız bebek doğum pozisyonuna dönmüş durumda doğum şekli 38de çatı muayenesi sonrası belli olacak, artık hayırla doğuraydım diyorum günler geçtikçe ağırlaşıyor beden😂 eşime bazen şey diyorum resmen içimde bi canlı cenever var organlarımla oynayan depikleyen 🤦😂 rabbim tüm annelere hayırla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🌼 çiçek gibi günler diliyorum hamiş annelerimize💕
Nuroye uzaldlal son 20 nasipse normal doğum da ilerliyor ama bebek dondumu bilmiyorum 😂 çok heyecanlıyım
Hamiyet07 2tospikannesii bende sizin gibi asiri korkuyrm ilkinde hic booyle olmamsdi smdi arkamzda bi evlat oluyor ya benden ondan diye duusnyrm ilknde kmse yoktu :)
Mervefeeee Nilufar_1996 merhaba, aguline adında bir bitkisel gaz şurubu var, bana bunu kızımın doktoru önermişti, kadına sürekli dua ediyorum bebeğim çok gaz sancısı yaşadı o ilacı kullandıktan sonra hemen tesir etti, tavsiye ederim
Nilufar_1996 Mervefeeee Aynen canım bende ondan kullanıyorum gazını çıkartıyor ama bitmez mi yaa bu gaz bir hafta oldu aldık onu 1.5 veriyorum 5 defa günde