Papatyaytt prensannesi1649 40.haftayami son üç canm Ahh bende suni sancidan korkuyorum ya ins kendi liginden gelir aagrimida evde çekerim su gibi dogururuz insaallahhhhhhhh 🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰
Aysencekilme Bende 33 haftalığım normal doğum istiyorum ama geçen aydan beri kafası yukarda bebeğimin insallah döner diye umut ediyorum cunku sezeryan istemiyorum 🙏🏼☺️
ZNADA @uzaldlal bizim nasipse 77 gün kaldı 🤲🏻Normal doğum olur inşAllah,Allah sabrını verir diye düşünüyorum 😊
merviss21 uzaldlal valla ben doğurdum. Sezeryan oldum son dakika. Normal doğum istiyordum. Tavsiyem keyfi sezaryen istemeyin. 🤭 ben hala keşke normal doğum olsaydım diyorum😌
Payasadeka Son 90 gün 😌 biraz daha yolum var. Eşime kalsa sezeryan ol diyor. Ama şartlar el verirse normal olsun istiyorum. Bakalım nasibimizde ne varsa 😊
ToylyAyjan Filizsaracc Benimde 5 gün kaldı açilmam yok Doktorum acilma olmazsa suni sanci olmaz dedi sezeryan olacak dedi Size oyle demedimi doktorunuz
Filizsaracc ToylyAyjan demedi ben yurtdışında doğum yapıcam İngiltere’deyim hep normale yönlendirdi sezeryan bi komplikasyon oluşursa dedi anca. Suni sancı deniycez dedi
Berru Sayee evet benim 12 gündür sancım var ve 2 cm acilmam var artık sancı ve ağrılara dayanamadigim için yarında tam 38 haftalık oluyorjz yarın yatış yapıp suni alicam.zaten diğer çocuğumda 5 cm
Eceguldemir55 uzaldlal hayırlısı olsun hakkında 😁🙃 benim ikinci sezeryanım korkuyorum çok da heyecanlıyım 8 günüm kaldı 🤗
Ay61_28 uzaldlal Uygulamada 61 gün görünüyor ama plasenta aşağı yerleşimli olduğu için doğum mecburi sezeryan olacak. Dolayısıyla 15-20 gün daha erken gelecek diye düşünüyorum bebiş.🥰👼
prensannesi1649 Papatyaytt amin ins Ayn 40 son 3 suni sancı bende istemiyom ya diyom evde çekeyim bütün sancimi zaten doktorum da öyle önerdi
ceren_1411 uzaldlal son 94 kaldı.Normal doğum istiyorumm😇 Vücudum gittikçe ağırlaşıyor hiç bişeyi yapamamaya başladım.Kaygılarım gittikçe artıyor zaman nasıl geçecek bilmiyorum 🤷🏻♀️
elif_4804 uzaldlal az evvel ‘ doğurayım artık yAaa’ diye dert yanıyordum bu postu okudum . 37nci haftamın içindeyim . Açılmam yok ama ağrım çok , ruh halim berbaaatt 😑 nasip olursa inşallah normal doğum istiyorum. Beklemedeyim 🙃