uzaldlal Bi postta ben açayım bari 🎉 Doğuma kaç hafta kaldı ? Doğum şekliniz belli mi ? Nasıl hissediyorsunuz ? Ben başlıyorum ✨ En başından beri sezaryen istiyorum normal doğum ben hep korkuttu 😂 4 hafta kaldı ve inanılmaz gerginim 😬
Gull_94 uzaldlal ben coktan dogurdum ama boyle gun saymanın heyecanı da cok baskaydı🤭🥲🥰tum bekleyenlerı bı solukta bebegıne kavustursun Rabbım🤲🏻Saglıklı sekılde gelsınlerde nasıl olursa olsun kendınızı hıc korkutmayın ıkısıde dogum,ıkısınde de tek dusuncenız bebegınız olacaktır Oncesınde ne kadar korkuyorum desenızde o an sadece tek hıssettıgınız sey kavusma arzusu olacak emın olun💖
Nilufar_1996 uzaldlal 48 gün önce doğurdum planlı sezaryen çok güzel oldu çok güzel geçti ilk 20 gün aşırı tatlı bal ayı gibiydi bebeğimle vee bir anda gaz sancısı başladı damlalar bile yardım etmiyor içime tekrar sokasim var orda rahat rahat takılsın diye.😂😂😂
Gamze46 uzaldlal Ayy inşallah canım vallahi bı an önce geçer çünkü hiç uyuyamaz oldum ağrım sızım yok ama uyuyamıyorum
1606 Gull_94 amin canım benim bende Doğumu bekliyorum sezaryen olucam riskli gebelik diye dualarınızı bekliyorum sağ Salim kızımızı almak istiyorum babamızla birlikte 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Papatyaytt Elifebrae bendede uygulamaya göre 6 gosteriyor gidişat normali gösteriyor bakalım artık hayırlısı 🙄🤲😁
Filizsaracc Programa göre son 3 gün ama ne gelen var ne giden açılmam bile yokmuş suni sancı denenicek
ToylyAyjan Filizsaracc Benimde 5 gün kaldı açilmam yok Doktorum acilma olmazsa suni sanci olmaz dedi sezeryan olacak dedi Size oyle demedimi doktorunuz
uzaldlal Nilufar_1996 Hamilelik beni çok zorluyor dediğim herkes doğduktan sonra keşke hamile kalsaydım diyeceksin diyo 😂 Doğru demek ki, sağlıkla büyüsün bebiş 🌸
Mervefeeee Nilufar_1996 merhaba, aguline adında bir bitkisel gaz şurubu var, bana bunu kızımın doktoru önermişti, kadına sürekli dua ediyorum bebeğim çok gaz sancısı yaşadı o ilacı kullandıktan sonra hemen tesir etti, tavsiye ederim
yagmurrorskaya Nilufar_1996 canım benimde 61 günüm var planlı sezeryan olucak öyle istiyorum kaçıncı hafta da doğuma almıslardı seni ?
Nilufar_1996 uzaldlal bende her gün anneme bir an önce doğsa diye söylerdim annem dur daha keşke içimde kalsaydı biraz daha diyeceksin demişti. hatta 36 37 haftasında keşke suyum gelsede doğsaydi diye düşünürdum. Ama olsun gaz sancısida illa geçer daha güzel günlerimiz vardır 😢
Melisagncm uzaldlal valla programa göre 19 gün kaldı ama bakalım ne zaman gelecek suanlik normal gözüküyor Allah’tan bir aksilik falan çıkmazsa inşallah sağlıklı gelsinde valla nasıl geliyorsa gelsin ister sezeryan ister normal 🥰🧿🙏🏻
Annekuzusu_Ayaz uzaldlal bende sezeryan istiyorum biraz daha normalden korkuyorum ama yapacak bişey yok bebişim nasıl gelmek isterse son 39 güb uygulamaya göre🤷