Nur_208 Sevval1 6. Haftada başladı ve 16. Haftaya kadar nerdeyse sürdü 27 haftalığım hala kullanırım prilam dr.kusmuyorum ama bulantı oluyor
Sevval1 anneyim96 4+3 teyim kusturmuyor ama sürekli yokluyor kussam rahatlarım diye düşünüyorum bende
Busraaaaaa__ anneyim96 Kız daha dur yolun başındasın 30. Haftayı bitirecez hala kusuyorum prillam falan hiç işe yaramıyor bende daha çok kusuyorum onu içince anca zofer içince kusmuyorum oda ağır bir ilaç zaten
anneyim96 Sevval1 hayır inan kustuktan 5 dk sonra gene bulantı geri geriliyor ne yaptıysam ne kullandıysam fayda görmedim
Nur_208 Sevval1 emin ol kusmadığın daha iyi kussan arkası geliyor gün boyu devam ediyor çünkü normal kusmalardan çok farklı hamilelik kusması
Nur_208 Sevval1 seni korkutmak istemem ama daha da artabilir kilolar verebilirsin tansiyonun düşer gözün karar bnm yaşadıklarım bunlar inşallah yaşamazdın sn ama korkma normal karşılanıyor bu durumlar vücut bebeğe hazırlıyor kendini
Sevval1 Nur_208 Allah onları iyi etsin bebeklerimiz sağlıklı olsun biz bir şekilde üstesinden geliriz ♥️
Busraaaaaa__ anneyim96 valla bende başlarda kusuyordum hastahanede yata yata düzeldim şimdi zofer işimi görüyor 31 haftalık olduk çok şükür kusturmuyor