Cigdemmm06 Arkadaşlar yardımcı olur musunuz 38 haftalık geneyim bugün son 3 saattir adet ağrısı gibi sancin var gelip gidiyo sırtında ağrıyor sizde napayim
ozdenarda Cigdemmm06 gercek dogum sancisi belirli araliklarla duzenli gelir burdan anlayabilirsn bianda karnn tas kesilir cocuk hareket edemez snra 45 saniye falan kadr surup karnn yavas yavas cozulur her sanci geldgnde aaati yaz hep duzenli araliklarla geliyorsa gercek sancidr zamani uymuyosa degsiik vakitlerde geliysa yalanci sancidir
Merveozcelikcckl Cigdemmm06 sonuna kadar bekle bir hafta önce Doğum yaptım beş dakika da bir olana kadar bekle derim hatta yürüyüş yap
Esraodaci Cigdemmm06 canım doktorum dediki sancını evde çek,suyun gelirse,kanaman olursa veya bebeğin hareket etmezse hastaneye gel dedi.Sancını evde çekersen daha rahat edersin.Sağlıkla kucağına al inşaallah
Kdrduru Cigdemmm06 canim ayni durumdayiz sanırım sabah 10dan beri kasık ve bel ağrım vardı öğlen düzenli araliklarla hafif sancim oldu sonra 2 saat hiç olmadi akşam üstü sancı şiddetini artırdı ama on dk bir geliyordu dr gittim 1 cm açıklık var nst sanci görünmüyor eve gönderdi iki dakikada bir sancin olursa gel die
Cigdemmm06 ozdenarda ilk önce 10 dk bi geliyodu sonra 5 dk ya düştü sonra bi geçti tekrar sisdetlendi
Cigdemmm06 Merveozcelikcckl yapıyorum duşa girdim çıktım vajinamabaskı yapıyor küçük tuvalettim var gibi ama yok sisdetlendi
Merveozcelikcckl Cigdemmm06 tamam canım o Doğum sancısı sıcak suya oturmayı dene faydasını göreceksin ama kanaman ya da suyun gelmezse son ana kadar mutlaka bekle yoksa verirler sana suni sancıyı kolay olacak olanı zorlaştırırlar
Kdrduru Cigdemmm06 on dk bir geliyor ama çok şiddetli bazen yarım saat hiç gelmiyor dk tutuyorum inşaallah düzene girerde giderim yoksa cuma suni sancı verilecek:(
slcn 3ten beri sancım var 1 saattir süre tutuyprum Benimde 7 dk da bir geliyor 40 sn falan sürüyor , büyük tuvaletim geliyor gibi ve hafif ishal gibiyim . Doktora gitmelimiyim sizce 40+0 hamileyim