2prensin_tekprensesiyim Beniim postlarıma neden cevap verilmiyor acaba amacım sorularıma cevap almak yada sohbet etmek
La_le 2prensin_tekprensesiyim bizimde 27+1 karın bölgemde çok ağrım oluyor bu son 1 haftadır tahmini doğum 9 temmuz 12 arası gözüküyor şansıma kurban bayramına geliyir ne yapcam bilmiyorum doktorum o an olmicak
2prensin_tekprensesiyim Tubmavi Hoşgeldiniz sizinde mi dogumumuz temmuzun 6sı bana doktorum öyle dedi ama bakalm hayrlisı 🤲
2prensin_tekprensesiyim La_le Hayrlisı olsun canm sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim evladınızı 🤲 ağır işler flan yapıyosanz ondan olabilir yada bebiş büyüyor ya karında geriliyor ondan da oluyor normal yani canm
2prensin_tekprensesiyim Mervekck doğumumuzun nasıl olacağı daha belki değil canm doktorumuz henüz bilgi vermedi
2prensin_tekprensesiyim Temmuzannesii28 Yaaaa ☺️ Güzel gidiyor çok şükür tek skntimiz midem çok yanıyor bide bacak aralarimn çok ağrıyor yatarken kalkarken çok zorlanıyorum. Bebişin cnsiyeti nee kilosu nekdardi en son gttiginiz de acaba ?
Temmuzannesii28 2prensin_tekprensesiyim aa aynı bende öyleyim 🤦🏼♀️ Cinsiyetimiz kız 27+1’de 1226 grdı sizin ?
2prensin_tekprensesiyim Temmuzannesii28 maşallahh 🤲 29 Mart’ta gttim ben en son 950 Gr dı dger Randevum 28 Nisan da takipli olduğum hastanede ama çarşamba günü başka bı hastane de randevum var ozmnda sorcam bakalım
2prensin_tekprensesiyim Temmuzannesii28 Hareketlerini kuvvetli şekilde hssediyo musunuz ben bazen hssediyorum bazen de ara ara hssediorum biraz kilomda var galiba ondan diyorum kilolu hamile kaldm da oruç tutuyor musunuz ?
Temmuzannesii28 2prensin_tekprensesiyim hareketlerini hissediyorum gün içinde bi sıkıntı olmadı çok şükür bu zamana kadar kilom yok belki ondan olabilir ama oruç tutmuyorum siz tutuyor musunuz
2prensin_tekprensesiyim Temmuzannesii28 Birgün tutup birgün tutmuyorum ama 3 gündür tutamıyorum midem çok fena yanıyor oyüzden tutamamadm
Hlse La_le yok canm ben kontrole gittim sancım cıktı bebek transfer durusundaydı akıntıya gırdıgı ıcın sezeryan oldum normal dogum dan bıraz korktum