Haticenur4 Kızlar nasip olursa Mayıs sonu gibi ilk bebeğimi elime alıcam ben tatil bölgesinde yaşıyorum ve gezmeyi çok seviyorum sizce bebekle gezmek zormu eski hayatım artık olmazmı tecrübeli anneler bana yardımcı olurmusunuz 🥰
Glhnss Haticenur4 bir tık evet ama üstesinden gelirsiniz :) tek başına ilken gezmek daha kolay sıfır sorumluluk ama bebekle öyle olmuyor ben de tam tersi monoton hayatı olan biriydim bebeğim olduktan sonra sürekli o hava alsın sosyalleşsin düşüncesi ile havanın güzel olduğu her saat dışarıda buldum kendimi😆
Gulcansckn Haticenur4 neden zor olsun Kİ 🥰 gayet de bebişinle her yere gidebilirsin gezebilirsin 😁 bu tamamen sana bağlı 🥰🥰
Reyhan35 Haticenur4 bence bebişle gezmek daha güzel olur gibime geliyor etrafımda çok görüyorum bi an önce doğsa ele avuca gelse de bebeğimle gezmelere çıksam diye düşünüyorum bende 🥰
Ayse1608 Haticenur4 İlk zamanlar biraz zor oluyor çünkü alışık olmadığın için oğlum büyüdük sıra en iyi arkadaşım oldu şimdi 3,5 yaşında bazen birlikte gidip keyif yapıyoruz ☺️
Haticenur4 Gulcansckn ya insan tedirgin oluyor cafeye falan nasıl giderim ağlarmı falan çok saçma düşünceler geliyor insanın aklına 😂