tugba_67 adetin ikinci günü tedaviye baslıyosun canım letu diye bi ilaç var öncelikle 5 gün sabah akşam onu kullanıyorsun yumurtaları büyütmek için baska bi tane daha var bazı doktorlar onu veriyomus ama ben ismini bilmiyorum tam olarak. İki veya 3 gün sonra kontrole gidiyorsun yumrtaların büyüklüğüne bakıyor doktor ve kaçtanesi büyümüş ona bakıyor. Sonrası ona göre büyümeye devam etmesi için duruma göre 2 veya 3 tane iğne veriyor. Aynı zamanda çatlama iğnesi var ondan da yazıyor. Büyümesi için İğneleri kullandıktan sonra aşılama gününe 36 saat kala çatlama iğnesini vurup öyle doktora gidiyorsın. Sonrasında da aşılama yapılıyor. Aşılama günü Eşin 2 saat öncesinden test verip spermi hazırlıyolar bi sırıngada veriyorlar. Burda sana tavsiyem şırıngayı aldıgın saate mutlaka dikkat et 45 dakikayı gecirmeden işlemi yaptır çünkü bazen doktorlar saati fark edemeyebiliyor. Ondan sonrada aşılama yapılıyor. Zaten bunlar peşpeşe olan işlemler. Yani bi nevi iğneler ve haplarla doktor kendisi belirliyor yumurtlama gününü. Aşılama günü zaten işlemden yarım saat sonra ayaga falan kalkmıyorsun oldugun yerde yatırıyorlar. Sonrasında normal hayatına dönebilirsin ama iki gün dinlenmeni ve agır bi iş yapmamanı tavsiye ederim. Çok dazla raflara vs uzanmamanı tavsiye ederim. Benim doktorum düşük ihtimaline karsı aşılamanın ertesi gününden itibaren progestan fitili kullandırmıstı. Şuanlık aklıma gelen seyler bunlar. İnşallah yardımcı olabilmişimdir☺️