Aycan01 8 haftalığız pazartesi doktora gideceğim merak ediyorum nasıl görünecek olanlar atabilirmi acaba 🤗
Reyhan35 Aycan01 kese ve içinde minnak bir bebiş nokta gibi görünüyor daha net bişey gözükmez ama kalp atışını duyarsınız 🥰
Menek16 Aycan01 https://resimyukle.io/r/BVPzmD21Bk tam 8 haftalık bulamadım 8+5 bir oğluş🥰 buyrun umarım az bucuk fikir verir bende çok merak ederdim sizi çok iyi anlıyorum😇
Aycan01 Reyhan35 6 cı haftada duydum çok şükür ama 8 hafta oldupunu için merak ettim ultrason görüntüsünü 🤗
Aycan01 Canpolat maşalllah bayada anlaşılıyor aslında rabbim kucağımıxa almayı nasip etsin inşallah 🤗
Canpolat Menek16 sağol canım 18 olduk da küsüyoruz ultrasonda yüzümüzü göstermiyoruz artık biz darısı herkese sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
Canpolat Aycan01 aynen canım ultrason makinası iyi ise hep net görürsün amin canım benim sağolasın Allah razı olsun 🤲🏻♥️
Aycan01 Canpolat aynen canım özel hastanede net gözüküyor devlette kese varla yok arasıydı ama özele gittiğimde çok netti o yüzden rabbim nasip ederse yarın özele gideceğim 🤗