Siyacus kbrorc-oo4 canım bende yapdim karbonotla kopurmedi ama rengi aynıydı domestosla yapdim az kopurdu ama rengi deyişdi böyle olan varmi ne anlama geliyor şimdi hamilemiyim? 2 kez yapıyorum 🥰
kbrorc-oo4 Annecik02 daha test ile yaparim da eğer hamilelik çıkmazsa kendi vücuduma olan güvenim kirilicak
Annecik02 Minik1Civciv adetine daha çok var ben adetim gecikti 15 gün falan öyle yaptım teleseden fırsat bulamadım yapmaya
Herzamanask4 Karbonat ve çamaşır suyuylada yapıp köpürmeden pozitif sonuç alan varmı bugün adet günüm 3 gün boyunca kahverengi leke gördüm ve bitti test yapıp morelini bozmak istemiyorum karbonat ve çamaşır suyuyla denedim köpürmedi acaba negatif mi
Annecik02 kbrorc-oo4 hiç moralin bozulmasın 6 7 ay denedim ben olmadı bende moralimi bozmustum ümidi kesmiştim doktora gitmeyi düşünüyodum o ay gecikmem oldu hamile kalmışım 🥰 nasip ne zamansa o zaman gelir inşallah ❤️
Minik1Civciv Annecik02 canım ben bu akşam yine yaptım köpürdü baya ama idrar testi yaptım çıkmadı adetime 4 gün var 🥲
Arvenveannesi Annecik02 canım merhaba ☺️ Ben yaptım nasıl bi köpürme acaba üstü beyaz oldu sadece yukarı doğru minik minik baloncuklar çıktı🙈☺️🌸adetime 6 gün var az sonra da test denicem eşime bekliyorum😅
kbrorc-oo4 Annecik02 orasi öyle tabiki de bir an umutlandım Bende ama tabi daha adet ver belli değil ama umudum da kalmadı vücuduma olan güvenimde kalmadı belirtiler vardi ama
Annecik02 kbrorc-oo4 kendini gebeliğe verip çok düşünme bence. Benimde öyleydi kafayı yicek gibi oluyorum her adet oldugumda yine olmadı diyodum ve artık gebeliği düşünmeyi bıraktım öyle oldu