Nurdrmz_24 37+3 hamileyim çok acıyor batmalarım oluyor bebeğimde çok hareketli hareket ettikçe daha çok acıyor batıyor sanki nedenini bilen var mı acaba açılmamı oluyor zaten 1 cm açıklığım var 1 parmak kadar demişti doktorum :)
FeriDee Nurdrmz_24 32 haftaya yeni girdim benimde dediğiniz gibi oluyo hatta bebek hareket ettikçe batıyo gibi bi ağrı. Erken doğum riskim var açılma ile alakalı bi durum mu ki acaba
Dmllale Bende burada bekliyim 35 haftalığım bugğn hareket ettikçe alttan ağrı girdi çok korktum sebebi ne acaba?
Nurdrmz_24 FeriDee olabilir kaan kocatepe diye bir doktor var onun videosuna baktım şimdi rahim açılması diyor.. https://gebelik.org/tr/hamilelik-gebelikte-sik-sorulan-sorular-gebelik-doneminde-vajinada-batma-ve-dolgunluk-hissi-erken-dogum-belirtisi-midir.html burdan bakabilirsin sende istersen
Balgunes Kızlar bende 34+2 haftalık hamileyim. Yürürken falan batma yaşıyorum doktoruma sordum enfeksiyon yapar batma hissini dedi monurol verdi onu kullanıcam. enfeksiyon da olabilir dikkate alın derim