Sevgikara 31+4 teyim odası ve kıyafetleri hazır hastane çantamız kaldı bı bez alicam sonra oda tamam birde biberon suluk onlar kaynatilicak o kaldı sizler ne durumdasınız Haziran anneleri☺️👼
ayse-huseyin16 Sevgikara 37+4 🌸 herşeyimiz hazır 🥰 odamızda çantamızda hepsini 32 de hazırladım sonradan halim olmaz diye iyi ki de öyle yapmışım son ana asla bırakmayın 💕💕
Funday35 Sevgikara 31+6 haftalığız odamız kuruldu kıyafetler yıkandı ütülemesi kaldı sadece eksik alınacak hicbirsey yok çok şükür ütüler bitince hastane çantasını da hazırlayıcağız inşallah 🤲🏻 bizim zorunlu sezeryan bayramdan sonra kavuşacağım oğluma sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲🏻❤️
SedefPolat 35+5 her şey hazır yıkandı ütülendi ama çantada değil ☺️ Sürekli eksik bişeyler çıkıyor daha da çıkacak gibi, her şeyi tam olmasın iyi değildir derler çok detaylandırmıyoruz biz de 🤓
Sevgikara Deniz2961 bende muslin bezi iki aldım ama almayı düşünüyorum yinede 1-2 daha herşey de kullaniliyo cunku
Nur123aa Sevgikara 29 haftadayiz beşiği kıyafetleri hazır nasipse haftaya çantamı hazirlicam inşallah 💙
erdem_agah Sevgikara 38.haftaya girdik çantam yoktu henüz dün sancım oldu bir anda kalktım canta hazırladım 🤦 sonra tekrar geçti sanci 😁😁 ikinci cocuk olunca hersey son dakkaya kaldi daha yatağını açamadım yavrumun.