Psk-psk Sezaryen sonrasından taburcu olana kadar Ne kadar sıklıkla emzirdiniz ve mama kullandınız mı kullananlar ne şekilde verdi süt sağma ihtiyacı duydunuz mu?
suscarparimm Psk-psk Emzirdim sürekli emzirdikten sonra mama verdim ve sürekli sağım yaptım. Yanı sıra rezene kimyon anason karıştırıp demleyip içtim
Bahar1508 Psk-psk genel anestezi ile oldum sezeryan ilk ben kendimde değilken mama vermişler sonra hep ben emzirdim ama yardım ile tam doğrulamadığım için bir de bebek karnına geliyor birinin tutması lazım
Yesim619 Psk-psk dört sene önce sezeryan oldum sütüm iki gün gelmedi mecbur mama verdik 30 ml mama yiyordu iki saat te bir
Bahar1508 Psk-psk 1 bucuk saatte bir emzirdim zaten uyandırarak emziriyoraun ilk günler uyanmıyor cok zor bir de sarılık olunca hic uyanmıyor 1 haftadan sonra da ne zaman ağlarsa o zaman emzirşyprum zaten 2 saate bir açıkıyor ağlıyor yine aynı şey
Yesim619 Psk-psk benim oğlum ilk gün 30 ml yerdi iki saat te bir şimdi her bebek aynı olacak diye bişe yok cnm
Almisinkardesi 2 saatte bir emzirmelisiniz bende sezeryan oldum ameliyattan odaya çıktığımda direkt sütüm geldi çok şükür ve emzirdim . Ama o an doğru emzirme poziyosnu bulmak zor oluyor karna baskı olduğu için
Yesim619 Psk-psk Uy benim oğlum ilk gün 30 ml yerdi iki saat te bir açıkcasi 5 ml bana az geldi bence bebek belirlemeli yiycegi miktarı
Merveb46 Psk-psk bebeğin günde en az 4 kez çişli bezi olması ve kan değerlerinden anlaşılıyor şekeri düşük vs oluyor doymadıpında
Dark Psk-psk ilk etapta damla damla geliyordu 2 saatte bir emzirdim. Hastanede çok az mama verdiler ama bebeğim hiç içmek istemedi. Bı 10-12 saat sonra sütüm tam geliyordu normal emzirirdim gene 2 saatte bir uyandırıp. Sağmayi eve gelince yaptım sütüm çoktu ve akıyordu
NBA Psk-psk yarım saatte hatta bazen 15 dk da bir emziriyordum 4 gün hiç uyumadım bebeğin sarılığı da vardı 2 gün mama takviyesi yaptılar ama hastane veriyor mamayı ben almadım