Annecikk34 Kızlar 26. Haftaya girdim göğüslerimin ucu kaşınıyordu ve göbeğim kaşınıyordu ama şimdi göğüslerimin ortası aşırı kaşınıyor kaşımaktan tahriş oldu . Deli gibi kaşınıyor aynı durumu yaşayan var mı ? Kaşıntı için neler yapıyorsunuz?
Alyaaam Benim tüm vücut kaşınıyor ılık suyla duş alıyorum gunde 2 3 defa Hindistan cevizi yağı kullanıyorum biraz rahatlatıyor sonra yine aynı şey;/
Murgul Alyaaam Annecikk34 Bendede kaşıntı oldu gebelik kolestazı diye birşey den şüphelendiler. Bebek hayatı için önemli bir hastalıkmış. Doktorunuza durumu anlattınızmı tahlil yaptırmalısınız bence Her doktorda bilmiyor kimisi cilt kuruluğunda diyip atıyor başından
Gamze1_ Annecikk34 bende öyle olmuştu karnım çok ama çok kaşınıyordu göbegimin yanları hep krem koydum biraz olsun rahatlatiyordu sonra o bölgede çatlak oluştu ve sanırım gerildigi için kaşıntı olabiliyor
Alyaaam Murgul eevt 2 defa alt ast değerlere bakıldı şükür kolestaz değil ama kaşıntı geçmiyor bir türlü
Murgul Annecikk34 inşaallah değilsinizdir. Beniö kaşıntım baya azaldı tahlil temiz çıktı bazıları böyle kaşınarak hamilelik yaşıyolarmış 🤷🏻♀️