Bugün kam testi yaptırdım 35.51 çıktı değer doktoruma söyledim kimyasal gebelik olabilirmi acaba dedi. Pazartesi tekrar test yaptıracağım (9ay önce düştüğüm oldu) başına böyle birşey gelen varmı 😞

Adetin kaç gün geçmişti ki iki gün de bir kan ver yükselirse kimyasal değildir

Duygublbl 10.4 ile öğrendim ertesi günü 18.2 düzenli artış oldu keseyi de gördüm çok şükür bende tedirgin oldum ama yaşadığım için kimyasalı güzel gidiyoruz bi sorun olmaz inşallah 🙏🏻 sizinde güzel artışlarınız olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🥰🙏🏻

Polikistik over var düzenli değil Enson 4 Mart regl oldum Doğum kontrol kullanıyordum 3 gün kala adet oldum bıraktım ilacı suan 8 gün gecikti ilk gebeliğimde 3.gün gecikti idrarda net çıktı aynı gün kanda 577 çıkmıştı bu sefer neden böyle oldu anlayamadım yarın kan vercem yine:(

Duygublbl benim ilk 37.1 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar kan verdim 1536 çıkmıştı. Şuan 27 haftalığız.😉 inşallah seninkide sağlıklı bi gebeliktir.💙🤰

Maşallah Rabbım hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün yine test yaptırdım yarın 3 te sonucum çıkacak doktorum pazartesi yaptır dedi ama erkenmi oldu acaba

Duygublbl olur tabi canım sağlıklıysa 🙏🏻10.4 ertesi günü kan verdim 18.2 çıktı 2 gün sonra 43.6 oldu 4 güne de 223.5

Sonuç çıktı 34.60 düşmüş :(((

Bu gün kan verdim 52.61 çıktı doktoruma yazdım dış gebelik gibi görünüyor yazmış pazar gününe tekrar test istedi

Yoknilk gebeliğimde 577 tek testte çıkmıştı