Melekk8 Çok özür dileyerek birliktelik sonrası yanma hissettim sanırım enfeksiyon var doktora randevu bulamıyorum evde ne yapabilirim acaba bol bol su tüketiyorum 🙏
Yavruhamsi Melekk8 iç çamaşırınıza günlük 1 damla nane yağı yada nioili yağı damlatın inşallah faydası olur
umutluanneadayi Melekk8 canm geçmiş olsun ben çok enfeksiyon olan biriydim bir ara baya ileri derecede yaşadım bir tane tanıdığımız dedi 1 litre ılık suya 1 çay kaşığı karbonat atıyorsun sonra taret alıyorsun onla ben onla şifa buldum en ufak yanma acı sizida onu yapıyorum denemekten zarar gelmez☺️
Melekk8 umutluanneadayi Bebek-C Beyzanrr Bebek-C suscarparimm Yavruhamsi hepinize teşekkür ederim kızlar sirkeyi idrar yolu enfeksiyonu için kullanıyordum vajinal enfeksiyona iyi geldiğini bilmiyordum deniycem çok sağolun iyi geceler🥰🙏
Bebek-C Benzer bi durum bende oldu. Bi tas sirkeli su hazırladım taharetten sonra onu da döktüm bi kaç sefer ondan sonra düzeldi. Sirke miktarını çok abartmayın ama vajinanın pH dengesi bozulursa o da zarar verir.
zedan1903 Melekk8 doktora gitmeden direk eczaneye gidip soyleyebilirsin fitil verirler. bende de vardi fitil yazdi doktorum onu kullaniyorum
Sinemmmmm58 Melekk8 eczaneye gidip.hamile oldgunuzu ve sikayetinizi soylerseniz verirler ilac uada saglik ocagina gidebilirsinjz
3oglanannesi Melekk8 kuru dut suyu içebilirsiniz kaşıntı için de travazol krem kullanabilirsiniz çok su kullanmayın kuru kalmaya çalışın ama üreme olan bş enfeksiyon sa evde hiçbir çözüm olmaz tahlil verip antibiyotik kullanmanız gerek