999zzz Gönül hep olmayanından mi istiyor, 2.kzıma hamileyim bunu erkek çok istemiştim 1 kız 1 erkek annesi olmaktı hayalim çok isteyince nasip olmuyor sanırım, ilk erkek olsa 2.kız isterdim,
Cansuadaa 999zzz ilkim kız ikinciye hamile oldugumu öğrenince hep bi kızım daha olsun istedim. Kız cocuklarına cok düşkünüm. Erkek olacagını öğrenincede cok degişik duygu yasadım mutlu oldum yani sonucta cinsiyeti ne olursa olsun evlat bizim evladımız saglıklı olsunlarda hiç önemli deil.
Nazemm 999zzz benim de bir kızım var ikinci hamileyken heo erkek istedim 1 kızım 1 oğlum olsun dedim sonra baktım buda kız ve doğduğunda dawn sendromu doğdu yani demek istediğim bizim istediğimiz değil rabbimin istediği olur
Zeyzeyp 999zzz Canm bnde ilk gebelgimden beri hatta bekarlıgmden beri ilerde hep bi kız evlat istemiştim ama ilk oğlum oldu hatta kabullenmemiştm ama sonrada iyiki oğlum dedm diyorum cnkü gercktn erkek evladın yeri ayrı kızın ayrı sonra sürpriz bi şekilde gene hamile kaldım şuan oğlum 14 aylık bu ikincisinde gene erkektir diye kendimi kız diye kaptırmak istemedim ama hep rabbimden herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diye dua ettim sonra gönlümdekini hep istedim bugn 15+3 de kesin kız olduğunu öğrendik rabbim gönlüme göre verdi ama demek istediğim kızda olsa erkekte olsa evlat bizim evladımız İnan ayrım yapılmıyor Yani rabbim neyi uygun görürse onu nasip eder cnm sağlıklı olsunlarda takma kız erkek diye bnce
Ttugceeli 999zzz bende 3. Kızıma hamileyim. Kuldan gelen bişey olsa hayıflanırdım belki neden böyle diye ama Allah onu layık görüp vermiş nasıl bişey söyleyebilirim ki. Ağzımdan çıkan Allahın gücüne gidecek mi diye korkarım. O kadar olmayan varken nasip etmiş çok şükür. Sizde etrafın lafına kulak asmayın bence. Allah sağlık versin onlara. Erkek anneleri de isteyerek erkeğe hamile kalmamıştır Allah nasip etmiş onlara. 3. De kız olduğunu duyunca hiç üzülmedim gerçekten evet erkek babaya yoldaş olur iyi olurdu ama Allahtan gelene bişey diyemeyiz
Elif9292 Ttugceeli benimde 3.gebeligim ve buda kiz 3 kizim oluyor bende basta cok erkek olsun istedim ama sonra mantikli dusununce rabbim hangisini uygun gormusse o olur dedim hicte uzulmuyorum demekki zamani degil hayirlisi bu dedim 😊
Asel2520 999zzz benimde hep hayalim bir kızım bir oğlum olsun istiyordum kısmet tabi 2 yaşında kızım var ikizlere hamile olduğumu öğrendiğimde bir oğlum olur diye düşünmüştüm nasip 2 Side kız 😊 rabbim tüm isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
071095 ikizlerinannesi97 Elif9292 Ebrar_63 Asel2520 Ttugceeli Güzel anneler annelerin gün odasına 3 kız anneleri diye başlık açtım bekliyorum sizleri
Prens_annesi14 Benmde bir oğlum var 2. kız olsun diye çok istedim ama malsef bırak kız olmayı 2 çocugum olmadım 8 senedir :((( şuan saglıklı bi evladım olsunda kızında erkekginde degilim yeterki bir tane daha olsun hayırlısıyla :((
Sermec27 999zzz hep hayalim bir kız cocuguydu ilk bebeğimi 7 haftalık kaybettim daha sonra yine kızım olsun istedim 2. Gebelik erkekti ama erkek olduğunu duyuncada cok sevinmiştim oğlum melek oldu 3. Gebelikte yine oğlum oldu cok şükür 10 ay önce doğum yaptım hamile değilim ama bir bebeğim daha olacaksa bir kızım olsun isterim her anne 1 kızı bir oğlu olsun ister cok normal ama her zaman hayırlısını istemek lazım ve rabbimin verdiğine şükretmek lazım eğer tekrardan bir oğlum olursa üzülmem vardır rabbimin bir bildiği deyip şükrederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
Ozge 999zzz aman boşver önemli olan sağlık. Benim annemin erkek bebekleri kan uyuşmazlığından öldü. Sadece ablam ve ben varız. Annem de babam da halinden memnun.
ikizlerinannesi97 Elif9292 Zeh123-ra Ebrar_63 @Ttugceeli benimde 3.cü kızım olucak 🥰💖3 kız analarını bir araya toplayayım dedim kaç haftalıksınız biz 25 +1 🌸
baby_mama 999zzz insan olmayanı ister tabiki ama olmazsa da üzülmeye değer bir konu değil bence. 1 oğlum var dünyalara değişmem, 2. de oğlan olursa aynı şekilde. Yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar.
Yeliz6767 999zzz Bende 2. Ye hamileyim ilki erkekti buda kız olsun istedim ama olmadı hayırlısı isteyince olmuyor kaynanam dedi hatta keşke kız yazdırsaydik diye 😁
Nilist Benim bir kızım var. Eşimle bir kızımız daha olsun istedik ama oğlumuz oluyor. Oğlumuz olacağını duyduğumuzdada çok sevindik. Ayrımcılık yapmak istemem ama kız çocuğuna ayrı bir düşkünüz biz.
NeseA 999zzz bende hep 1 kızım olsun gerisi ne olursa olsun diyordum:) çok şükür 2 oğlumdan sonra sultanım oldu:) şimdi dördüncü gebelik buda erkek ama 1 kızım var ya Rabbim ne verirse kabulum olmayan herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 kimsenin çalışkanlığı değil kız ya da erkek doğurmak Rabbim nasip ederse olur.
Arzukeskin 999zzz sağlıkla gelsinler bir oğlum var şükür ikinciye hamile olduğumu öğrenince herkes kesin kız inşallah kız olur dediler ama ben hep yok buda erkek olsun birbirlerine yoldaş olurlar zaten aralarında 20 ay olacak Allah’ın izniyle dedim 2 cide erkek bir oğlum daha oluyor Allah önce sağlık versin inşallah Tabikide 🙏 sağlıkla gelsinler
Ttugceeli Elif9292 ya tabi ki Allah neyi isterse o olur. Şansı annelerin kızı olurmuş inşallah hayırlı evlat olurlar :)