Sseyma-2 19 nisan da doktor sezaryan için gün verdi sezaryan sonrası süt gelmeye bilir diyorlar bu doğrumu gelmez diye korkuyorum gelmesi için ne yapmam gerek ?
nurcan_26g Sseyma-2 asla doğru değil bu vücuda bağlı bebeğin emmesine bağlı tabiki ilk gunler neredeyse herkes mecbur kalıp mama veriyor ama benim ikinci gün sütüm tam anlamıyla gelmişti yinede ara ara mama veriyordum . Kuzenim normal doğum yaptı tam 1 hafta gelmedi herkesin bir olmayabiliyor
Yagmurak5 Sseyma-2 hayır genel anestesiyle acil alınmıştım odaya çıkar çıkmaz emzirdim geldi inşallah Sizinde kolay olur 😊
yesilliboncuk Sseyma-2 hiç bunu kafana takma, ben sezaryenle doğurdum hem de erkendi 37+2de doğurdum ve sütüm hemen geldi :). o biraz kendini sıkmamakla alakalı bence. ben hiiç düşünmedim gelecek nasılsa dedim, gelmezse biraz mama ile desteklerim dedim ve geldi
bukeetgonull Yok kız asla takma onları ben sezeryan oldum çocugu görmeden kuveze aldılar sağdığım halde inanılmaz sütüm vardı apse oldu gögüslerim hep
Tazeanne0134 Sseyma-2 alakası yok kuzum senin bünye ile alakası olan bişe bu o yüzden korkma bol su iç Allah’ın izniyle sütün bol olsun
psychologist Sseyma-2 yoo benim hemen gelmişti gelem geçen (ebe hemşire)mememi sıkıp maşallah deyip duruyordu 🤦🏼♀️🤣
Dark Sseyma-2 ilk etapta daml damla geldi benim sonra bol bol. Üstelik 37+0 da doğum yaptım. Hatta buzluga attım fazlasını. Kişiye bağlı. Önemli olan bol su icip ısrarla emzirmek. Bu her doğum şekli iicn geçerli
Dyg61 Sseyma-2 iki kere sezeryan oldum ikisindede hemen geldi başlarda zaten ağız suyu kolostrum gelıyo damla damla bebekte zaten sık sık emdıgı için sütün hemen çoğalıyor stres olmayıp pozitif düşünmek lazım
Dilantrkmn Canım o korkuyla ben de yüzleştim ameliyathane de göğüslerime masaj yapmaya başlamıştım evet az da olsa sütüm gelmişti ama benim hastane de psikolojimi çok bozdular sütün az çocuk doymuyor diye gece mama vermek zorunda kaldım ve eve geldiğim zaman da yine sütüm azar azar geliyordu 4. Gün tam anlamıyla gelmeye başladı stres yapma kimseye kulakta asma bana kimler neler neler söyledi ve ben doğum yapalı 25 gün oldu Hala o psikolojiyi üstümden atamadım pozitif düşün 🙏🏻
ceydabrn Sseyma-2 benimki geldi, en başta her zaman az gelir bol bol su için ve bol bol emzirin. Bebek emdikçe süt artar. En başta emmeyi bilmediği için tutmaya falan zorlanır, çok normal. Siz emzirmeye devam edin. Sıkıntı olmayacaktır inşallah ❤️