Nur1098 Pazartesi suni ile doğum başlatılacak ama hiç açıklığım ve sancım yok böyle normal doğum yapan varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?
Tugceelanaz Nur1098 Sancım yoktu , yatış yapıldı sunı sancı için orda ilk defa çati muaynesi oldum 2 cm açıklık varmış öyle öğrendım. Pazartesiye kadar herşey değişebilir :) o zamana kadar squat , merdiven in çik , ilişkiye gir
nursdgn Nur1098 ben o şekilde doğum yaptım. Bir gece öncesinden yatış yaptık. Gece 0030ta. Sonra fitil yerleştirdiler rahimi yumusatsın diye sabah kontrol ettiler açıklık var mı diye. 2 cmdi rahim yumusamıstı. Biraz daha beklediler saat 10.00da tekrar baktılar açılma olmamıstı hiç o zaman suyumu açtılar. Doğum baslasın diye,ufak ufak sancım geldi ama çok hafif adet sancısı gibiydi doktorum bu sekilde ilerleme olmayacagı için suniyle destekledi başta ilk kendi sancıma şans tanımak istedi ama suni olacağını biliyordum. 15.25te kızım dünyaya geldi suni sancıyla çabuk ilerledi yani sancıların en uç noktasını gerçekten 3 saat yaşadım. Sıcak duş aldırdılar en son pilates topunun üstünde açılma çok hızlı ilerledi. Yani suni sancı evet insanı strese sokabiliyor bilmediğin için ama hiç korkma Allaha hep dua ettim doğum anım çok şükür çok kolay geçti
Aylinp Nur1098 ben de 40+ 4 üm ne sancım var ne açılmam var salı suni verecek doktor inşallah normal ve kolayca dogururuz
Nur1098 nursdgn allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah bizlerede böyle kolay doğumlar nasip olur beni deneyiminiz çok rahatlattı Allah razı olsun paylaştığınız için çok teşekkür ederim ☺️ 🤲🌼
Ipeginannesi01 nursdgn rahmi yumusatmasi için verilen fitil çok acıttı mi yanımda yatan kıza verdiler şahit oldum kız çok bağırdı ağladı korktum
Nur1098 Tugceelanaz Güle güle büyütün bebişinizi inşallah darısı bizlere olur 🙏🏻 Sizindemi 40. Haftada gerçekleşti acaba
nursdgn Nur1098 bir de inanılmaz pozitif şekilde gittim siz de öyle olun. Hala diyorum bence normal doğumun en zor kısmı sancı ama Rabbim öyle bir güş veriyor ki inanmıyordum doğum masasında bile doğuracağıma hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor. Ben bir ara kapattırdım damar yolunu kendim söküp atıcaktım yoksa. Ondan sonra daha hızlı ilerledi çok dua ettim Rabbime. İnsallah şu mübarek günlerde sizinde hemencecik gerçekleşir doğumunuz sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişinizi.
Nur1098 Tugceelanaz ay benimde suyum azaldığı için yatış işlerimi yaptılar inşallah bende kısa sürede kolayca normal doğururum🤲🤲
Nur1098 nursdgn amin inşallah Allah binkere razı olsun sizden inanılmaz motive oldum sizler sayesinde Allah gönlünüze göre versin inşallah
Onaysirinsen Aylinp ben de pazartesi 40+4’de suni sancı almış olacağım bana kalsa cumaya kadar kendi sancımı beklemek istedim ama doktor pek taraftar değildi sorumluluk alamadım😕
nursdgn Ipeginannesi01 yok hayır yani şöyle acı eşiğiyle alakalı olabilir ben kendimi kasmayıp hep rahatlattım çok içeri ittikleri için en son biraz acı oluyor ama en önemlisi sakin kalmak bence. Yoksa diğer türlü en hafif şeye bağırırsın. Psikolojik olarak kendinizi hazırlayınca her sey yokunda gidiyo buna çok inanıyorum