mrvsrcn Kızlar adet öncesi akıntım kesiliyordu vajinal kuruluk oluyordu ama su an çok fazla akıntım var hatta bugun avuç ortası kadar çok beyaz krem kıvamlı bi akıntım geldi. Adet öncesi böyle bisey yasayan var mi ya da gebelik başlangıcında bat Pazartesi
tugcekara mrvsrcn benim sürekli akıntım geliyordu. Adet düzensizliğim olduğu için tarih geçtiğinden anlamadım. Ama akıntı aşırı olunca test yapmıştım ve çıkmıştı. Bi de kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı
Kimbu_anne mrvsrcn benimde adetten once akintim oldu sonra sol gogusum sismeye basladi ondan suphelendim zaten gogusum sismeye baslayinca adetimi bekledim 1hafta gecikti test aldim yaptim poztif 6haftalik simdi😍
Hacerrrcakmak mrvsrcn 15 Nisan adet tarihim benimde öyle bahsettiğiniz kıvamda akıntım var normalde şu an kuruluk olmasi lazımdı 1 hafta kaldı adete. Femara kullandim belki ondan dedim ama kasık ağrım meme hassasiyetim yoğun. Sabırla bekleyelim bakalim
Busra73 mrvsrcn benim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra sarı akıntım oldu sarı kesildi beyaz gelmeye başladı adet olacağım gün belirti olmayınca evde test yaptım çıktı kan verip kesin olarak öğrendim
Tubisekz tugcekara şuan aynı durumu ben yaşıyorum adetim 5 gündür geçti geçen haftadan beri aşırı göğüs ağrısı şişkinliği yaşıyorum akındım sürekli oluyor ve tam belimin alt kısmında çok baskı var test yapamaya korkuyorum negatif görürüm diye sizce ne yapmalıyım 🙏🏻
mrvsrcn Kimbu_anne ya insallah benimde öyledir normalde adet öncesi akıntım kesilir ama su an Akıntım çok fazla
Kimbu_anne mrvsrcn innsallah bende bekledim baya ilk ccgumu alicam allahin izniyle kucagima 17yasinda kucuk bir anne☺️
mrvsrcn Hacerrrcakmak bende femara kullandım geçen ay da kullanmıştım olmamıştı, adet öncesi kuruluk yasarim genelde insallah vardır
mrvsrcn Busra73 yaa çok sevindim saglikla alın kucağınıza insallah bizimde öyledir adet olmazsam Pazartesi test vereceğim
Syme Busra73 canm benm bat 21 yumurtlma bitti büyük ihtimalle oruçtan dolayı sarı akıntı vardı gündüz akşam su fln içince beyaz kremsi akıntım oluyor iç çamşrm sürekli ıslak ama başka belirtim yk ha bide ikingündür yumurltklarım bi tuhaf atıyor batma gibi şeyler oluyor
tugcekara Tubisekz ben de tereddütle yapmıştım ama pozitifi gördüm bence en kısa zamanda test yapın inşaallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun 😊