Gultsn35  kızlar selam 3 gündür test yapıyorum bugün nerdeyse tamamen silik çıktı resim yükledim lütfen bi bakar mısınız son silik gibi çıkan ne anlama geliyor?? Ne yapmalıyım?
Asel_im Gultsn35 Canım inşallah 1.günü değerlendirmişsindir. Sanki 1.gün yumurtlama olmuş gibi geldi bana
crescentt Gultsn35 3.gun sabahi catlamis. Koyu olan siliklesirse catlamis oluyo ki bu da istenen bi sey zten
Elisa_Esra04 Gultsn35 deki hamilelik ten şüpheleniyorum test yapıcam, ben direk dedim test yaptık silik çıktı Dr da dediki onlar yanıltır kan testi verdim orda da pozitif çıktı bazen erken hamilelik ten dolayında silik oluyor benimki 5 haftalıktı
Elisa_Esra04 Denissss benimki düzensiz olduğu için günümü hatrlamıyorum ama bende gecikme oldu ve yerleşme lekesi oldu benimde ilk hamilelik olduğu için lekeler den dolayı adetim bekledim meğer yerleşme lekesiymiş
Gultsn35 Asel_im evet değerlendirdim hatta öyle değerlendirdim ki sanırım kocam artık benden korkuyor gibi 😂😂
Elisa_Esra04 Gultsn35 ha ozman bilmiyorum eğer adetin gecikitse yap bende düzensizlik olduğu için ben pek anlayamıyordum