mtl3005 heycanlbekleys Çekirge doruk sühendan benderli gayet memnunum ikinci hamileliğim yine ona güvendim.Bi arkadaşıma tavsiye etmiştim daha hamile değil ama bebek istiyolar kız kaç kere bana Allah razı olsun çok iyi ilgili bi doktor diyip durdu çok memnun kaldı.
Zeyzeyp heycanlbekleys Özel Osmangazi aritmi hastanesi Adnan Şahin cok memnunum ilk gebeliğimdede hep oraya gittim orda doğum yaptım ikinci gebeliğim gene aynı doktoruma gidiyorum
Gulguzelim heycanlbekleys gittiklerini önerebilirim pembe mavi nevin ozsarac ama feride hanımda iyi oda ablamın doktoruydu. Aci badem sahin zeteroglu Jimer ile anlaşmalı osman develi oglu yada deniz guleryuz cakmak
Minnoskalpp Esentepe Hastanesi Neşe hanım ya da Hayat Hastanesi Özlem hanım önerebilirim ikisi de gayet ilgililer :)
Yaren991 Hayat hastanesinin yanında ki plazada embiye Yılmaz doktorum çok memnunum şiddetle tavsiye ederim
prenses_annesiiii Esentepe hastanesinde neşe kaplan karataş öneririm çok samimi ilgili doktor ilk doğumumu onda yapmıştım
Berenibeklerken Fsmde kliniğe gidiyorum Oktay altun riskli gebelikleri falan takip ediyo çok iyi doktor medicana medicabil ve pembe maviyle anlaşmalı hangisinde istersen onda doğuruyosun
Pepuk Esentepe hastanesinde Neşe solak korkmazeri gönül rahatlığı ile öneririm ilk jimer Fatma Nuray hanım ile başlayıp daha sonra kendisine gittim çok ilgili alakalı muayenede her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor 🙏🏼
Pepuk heycanlbekleys normal ,sezaryen farketmiyor 5.500 ama sanırım ayına göre değişiyor yani siz Temmuz’da doğum yapacaksanız hastane size ona göre fiyat veriyor benim dediğim fiyat nisan doğumu için geçerli